Πολλά τα βέλη στη φαρέτρα

Εκεί που ο Ρόνι Λέβι χρειάστηκε.. αλχημείες για να βγάλει 11αδα στον προηγούμενο αγώνα, φαίνεται θα έχει το αντίθετο πρόβλημα αυτή τη βδομάδα! Η απόφαση για το ποιός θα μείνει στον πάγκο είναι δυσκολότερη μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού αφού καινούργιοι και αναπληρωματικοί την περασμένη βδομάδα πήραν την ευκαιρία απο τα μαλλιά για να δείξουν ότι αξίζουν 90λεπτα.

Στην άμυνα επιστρέφουν οι Άντιτς, Σιέλης και Πάουλο Ζόρζε. Παρόλο που η άμυνα δεν μας άφησε ευχαριστημένους την περασμένη βδομάδα, τα λάθη ήρθαν απο δύο παίκτες που είναι εδώ και καιρό σταθερότατοι. Ίλιτς και Κόλιν. Με την απουσία του Κόλιν λόγω καρτών ο Λέβι έχει να διαλέξει μεταξώ των Ίλιτς, Ζόρζε και Γκαλαμάζ. Δύσκολα ο Ίλιτς πάντως θα μείνει εκτος, παρα το ότι οι υποχρεώσεις του με την Εθνική ίσως να δικαιολογούν κάποιες ανάσες. Απο κει και πέρα.. αρχίζουν τα “δύσκολα”! Οι Ντούαρτε και Αβραάμ ήταν θετικοί και παίκτες στους οποίους ποντάρει πολλά ο Λέβι. Απο την άλλη ο Άντιτς τους τελευταίους 2 μήνες αποτελεί σταθερή αξία, ενώ ο Σιέλης ήταν θετικότατος με την Ομόνοια. Δύσκολα γίνεται πρόβλεψη για την 4αδα που θα καταλήξει ο Λέβι αφού μπορεί να δούμε απο 1 μέχρι 4 αλλαγές στην 4αδα που ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό!

Στο κέντρο, με την λογική ότι θα διατηρηθεί το 4-4-2, ο Λέβι έχει ακόμα πιο μεγάλο δίλημμα. Σκοπελίτης και Σπαντάτσιο επιστρέφουν ενώ ο Αλέξα είναι ετοιμοπόλεμος, 3 παίκτες οι οποίοι όποτε ήταν διαθέσιμοι μέχρι τώρα ήταν στην 11αδα. Λογικά την Κυριακή δεν θα είναι και οι 3. Απο την άλλη, ο Οχαγιόν ήταν πολύ καλός με τον Ολυμπιακό και ίσως η διατήρηση του στην 11αδα λειτουργήσει ευεργετικά για τον ίδιο αλλά και για την ομάδα. Επικρατέστερο σενάριο είναι να δούμε Σπαντάτσιο και Σκοπελίτη μαζί, αφού ο Οχαγιόν παραδοσιακά είναι η πρώτη αλλαγή του κέντρου, ενώ για τον Αλέξα ίσως να λειτουργήσει η αιτία του.. “ανέτοιμου”

Τέλος, στην επίθεση που σκόραρε 4 γκολ στην προηγούμενη αγωνιστική θα υπάρχουν και πάλι αλλαγές. Με τις επιστροφές Λαβόρδε, Ρέζεκ, Ρονκάτο ο Λέβι πάλι έχει  στις 6 επιλογές για τις 4 θέσεις. Η λογική λέει ότι ο αρχισκόρερ (Ρέζεκ) και ο σούπερσταρ (Λαβόρδε) δεν μπορούν να λείπουν. Δεδομένου ότι ο Λαβόρδε παίρνει την θέση του ούτος ή άλλως εφεδρικού (για αριστερό χαφ) Οχαγιόν, μάλλον ο Ρέζεκ θα πάρει τη θέση του… αειθαλή Γιάννου Οκκά (με την ελπίδα ότι θα μπεί για rotation, όχι για να μας ξελασπώσει πάλι). Πιο απομακρυσμένο σενάριο είναι να μείνει στον πάγκο ο παίχτης-ασσιστ, Τόνι Κάλβο, ενώ άκρως απίθανο είναι το σενάριο  να μην πάρει τη θέση του δεύτερου επιθετικού ο.. δαιμόνιος Ιντζχάκι

Πολλές οι επιλογές λοιπόν και δύσκολες οι προβλέψεις. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει ο υγιής ανταγωνισμός που χρειάζεται σε μια ομάδα, όταν ακόμα και παίχτες που στην προηγούμενη αγωνιστική ήταν θετικότατοι, μπορεί να μείνουν στον πάγκο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ