Πληρωμένες απαντήσεις

Ο εγωισμός όλων στο στρατόπεδο της ομάδας έχει θιχτεί από τα τελευταία αποτελέσματα, και όλοι ξέρουμε τι ακολουθεί όταν συμβαίνει αυτό. Διοίκηση, προπονητές, ποδοσφαιριστές και κόσμος θα βάλουν τα κεφάλια κάτω, και ετοιμάζονται να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Μετά την χθεσινή ήττα, οι διάφοροι γνωστοί – άγνωστοι βρήκαν την ευκαιρία να μειώσουν την ομάδα μας, παρότι μέχρι πρότινος με τις εμφανίσεις της φρόντιζε να τους αποστομώνει. Όπως είπαμε ξανά, όσοι έχουν την ιδέα ότι οι δύο ήττες θα μας πάρουν από κάτω, είναι γελασμένοι.

Η ομάδα αυτή για τόσους αγώνες από την αρχή της χρονιάς μιλούσε στο γήπεδο, όταν κάποιοι άλλοι μιλούσαν μόνο από τα ραδιόφωνα και μέσω των παπαγάλων τους στα διάφορα μέσα. Ο εγωισμός μας, ναι, έχει θιχτεί, για αυτό και οι απαντήσεις που θα δώσουμε στη συνέχεια θα είναι ακόμη πιο αποστομωτικές.

Η έκβαση του φετινού πρωταθλήματος κρίνεται μόνο και μόνο από τα δικά μας πόδια, και τάσεις αυτοκτονίας δεν έχουμε. Κάναμε δύο κακές εμφανίσεις, το πληρώσαμε, αλλά με σκληρή δουλειά θα επανέλθουμε στο δρόμο των επιτυχιών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ