ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ: «Στο τέλος πάλι θα κρυφτούν»

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ της Ανόρθωσης, στην οποία γίνεται αναφορά για το χθεσινό παιγνίδι με την Ομόνοια, και στην οποία καλεί τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα και να αφήσει την μουρμούρα στην πάντα. Αναλυτικά:

«Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου στηρίζει απόλυτα την ομάδα παρά την ήττα που μας πλήγωσε αφάνταστα αλλά δεν είναι ικανή να μας σταματήσει. Για όλους υπάρχουν μια-δύο κακές μέρες και είμαστε σίγουροι πως η ομάδα θα παρουσιαστεί πολύ διαφορετική με την επανέναρξη του πρωταθλήματος σε τουλάχιστον δέκα μέρες. Εμείς καλούμε τον κόσμο να συνεχίσει να στηρίζει αυτή τη προσπάθεια και να αφήσει την μουρμούρα στην πάντα. Εμείς στηρίζουμε την διοίκηση, τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές και ήδη τους μεταφέραμε αυτό το μήνυμα. Για πέντε μήνες τώρα ήμασταν οι καλύτεροι και σε πέντε μέρες γίναμε οι χειρότεροι ; Όχι κύριοι δεν αξίζει στην ομάδα ισοπεδωτική κριτική παρά μόνο στήριξη.

Σίγουρα οι βαλτοί θα υπάρχουν μια ζωή και θα περιμένουν την παραμικρή ευκαιρία (η οποία δυστυχώς τους δόθηκε) για να μας κακολογήσουν εξυπηρετώντας τα συμφέροντα τους. Το αντίδοτο όμως είναι να μην τσιμπήσουμε εμείς και να παρασυρθούμε από τα καθοδηγούμενα λογάκια τους. Εμείς να συνεχίσουμε αυτό που αρχίσαμε από το καλοκαίρι και να είστε σίγουροι πως το Μάη θα απολαμβάνουμε το νέκταρ της επιτυχίας. Αυτοί πάλι θα κρυφτούν εκεί που βρίσκονταν για μήνες τώρα.

Επί της ευκαιρίας λόγω της διακοπής για τις προεδρικές εκλογές εμείς θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε την θέση μας γι’ αυτές. Η επίσημη θέση του Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου είναι ξεκάθαρη. Δεν ασχολούμαστε σαν σύνδεσμος με κόμματα και με τέτοιες καταστάσεις. Ο λόγος ύπαρξης μας δεν συσχετίζεται με πολιτικά θέματα στα οποία δεν παίρνουμε θέση. Φυσικά τα μέλη μας έχουν το δικαίωμα να το πράξουν και να ψηφίσουν ότι γουστάρει ο καθένας φτάνει να μην εμπλέκουν άμεσα ή έμμεσα τον Παν.Συ.Φι. Ως Σύνδεσμος μάθαμε να τιμούμε τις εθνικές γιορτές που είναι παράλληλα συνδεδεμένες με την μεγάλη Ιστορία του Σωματείου μας η οποία πρωτοπορούσε σε όλους τους αγώνες για την ελευθερία.

Υ.Γ. Παγκύπριο τουρνουά μίνι – ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί την Κυριακή στα γήπεδα LOCA PELOTA(βοηθητικά) και θα αρχίσει στις 13:00. Κάθε ομάδα δικαιούται μέχρι 6 παίχτες και η συμμετοχή είναι €5 το άτομο. Τα έπαθλα θα ανακοινωθούν εκεί.

ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ

Με εκτίμηση Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ