ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ: «Τα χαιρετίσματα μας σε όσους βιάστηκαν να πανηγυρίσουν»

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο ο Σύνδεσμος των Οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας μας. Αναλυτικά:

«Αδέλφια αυτή η ομάδα δεν δέχεται να χάσει, αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη από μας και αυτή η ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα με το ΕΤΣΙ και το ΘΕΛΩ. Όποιος δεν το κατάλαβε ή δεν θέλει να το πιστέψει ας κρυφτεί στο ερμάρι του. Για να βρεις την ψυχολογία να ανατρέψεις «την ανατροπή» πρώτον πρέπει να ‘χεις μεγάλα κότσια και δεύτερον να ‘χεις ψυχή ΜΑΧΗΤΗ. Όσοι βιάστηκαν να πανηγυρίσουν στο ΄54 τους στέλνουμε τα χαιρετίσματα μας.

Στο παιχνίδι της Κυριακής ο κόσμος ήταν εκπληκτικός από την αρχή του παιχνιδιού και για ενενήντα λεπτά ο δωδέκατος παίχτης. Μάλιστα όταν τον χρειάστηκε η ομάδα πήρε το παιχνίδι πάνω του και ήταν μια εντεκάδα μόνος του. Μετά την ολική ανατροπή από πλευράς αντιπάλου η φωνή πρέπει να ξεπέρασε κάθε όριο και εκεί τους δείξαμε ποιος πρέπει να νικήσει. Για το υπέρμετρο πάθος του αντιπάλου(που δεν έδειξε εφτά μέρες πριν) αλλά και για τους καθοδηγούμενους κόρακες δεν θα ασχοληθούμε στο παρών στάδιο. Αυτοί και οι «μάστροι» τους ξέρουν τι θα πάρουνε το Μάιο.

Η συνέχεια είναι εξίσου δύσκολη και προχωράμε σοβαρά και οργανωμένα. Όλοι θα θελήσουν να μας νικήσουν, ο καθένας για τον δικό του λόγο, αλλά εμείς δεν θα το επιτρέψουμε. Την Κυριακή έχουμε μπροστά μας το ντέρμπι της Αμμοχώστου με την συμπολίτισσα Σαλαμίνα. Στον πρώτο αγώνα έγινε κάτι το πρωτόγνωρο για τα μεταξύ παιχνίδια των δύο ομάδων αλλά και των οπαδών.  Η αρχή από εμάς με το να σχηματίσουμε την «μαύρη» χρονολογία του ’74 σημειώνοντας πως ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ. Όμως και ολόκληρη η συνέχεια του αγώνα ήταν η ανάλογη. Παρόλο που δεν υπήρχε μεγάλος αριθμός φιλάθλων από πλευράς Σαλαμίνας δείξαμε και οι δύο πρωτοφανές σεβασμό και δεν ακούστηκε ούτε και μια βρισιά. Μια κίνηση που έδειξε πως ο κοινός στόχος είναι η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ και πως αξίζει να της δώσουμε ανάλογη συνέχεια.

Ο Παν.Συ.Φι ενημερώνει τα μέλη του πως από σήμερα αρχίζει και η προπώληση εισιτηρίων στα κατά τόπους οικήματα του και μέχρι την Παρασκευή προτεραιότητα θα έχουν όσοι επιδεικνύουν την κάρτα μέλους του Συνδέσμου. Αυτό γίνεται λόγω του μικρού αριθμού εισιτηρίου που μας δόθηκε από τον αντίπαλο και δεν υπάρχει περίπτωση να αρκέσει για τις ανάγκες του μεγάλου κόσμου της ομάδας. Έαν και εφόσον απομείνουν εισιτήρια μέχρι το Σαββάτο τότε θα μπορούν να τα προμηθευτούν και οι υπόλοιποι. Στα εισιτήρια του Παν.Συ.Φι θα υπάρχει η συμβολική εισφορά των €2 για ενίσχυση των κλιμακίων μας.

Υ.Γ.1 Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου κλιμάκιο «Polemidia Club» καλεί τα μέλη του σε ανοιχτή συγκέντρωση το Σάββατο 09-02-2013. Η παρουσία του κάθε μέλους θεωρείται απαραίτητη για καλύτερη οργάνωση αλλά και ενημέρωση είτε για θέματα που αφορούν το κλιμάκιο μας είτε για θέματα κερκίδας. Η συγκέντρωση θα αρχίσει στις 19:00 και μετά το τέλος της θα αρχίσει το καθιερωμένο pre-game party για τον αγώνα της Κυριακής με την Σαλαμίνα. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ. -Polemidia Club-

Υ.Γ.2 Στις 30 Μαρτίου 2013 θα πραγματοποιηθεί μεγάλος διαγωνισμός ταβλιού εντός του αγωνιστικού χώρου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Επίτιμοι καλεσμένοι οι αιώνια πελάτες μας. Τα δώρα θα είναι πλούσια σε χρωματιστούς φακέλους.

ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ‘ΧΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ

Με εκτίμηση Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ