ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ: «Να βάψουμε στα ΜΠΛΕ και το Δασάκι»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ μέσω της οποίας συγχαίρει την γυναικεία ομάδα της πετόσφαιρας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και εύχεται για την κατάκτηση και του κυπέλλου. Επίσης κάνει αναφορά στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι της ομάδας μας με τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι και τονίζει ότι οι φίλαθλοι της ομάδας θα πρέπει να βάψουν και το Δασάκι στα μπλέ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου θέλει καταρχάς να συγχαρεί την γυναικεία ομάδα της Πετόσφαιρας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και παράλληλα του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Ένα μεγάλο μπράβο στα κορίτσια που το σήκωσαν μαθηματικά 4 αγώνες πριν το τέλος της περιόδου. Ευχή μας είναι να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για την κατάκτηση και του κυπέλλου.

Στα του ποδοσφαίρου τώρα η ομάδα έδειξε να επανέρχεται με εντυπωσιακό τρόπο μετά από την διακοπή αλλά και τις δύο συνεχόμενες ήττες , τις οποίες θεωρούμε μια κακή παρένθεση. Μεγάλο και σημαντικό ρόλο σ’ αυτό έπαιξε ο κόσμος , όχι μόνο για τον παλμό του χθεσινού αγώνα, αλλά γιατί αντιμετώπισε τα κακά αποτελέσματα με ψυχραιμία η οποία βοήθησε στο να μην φορτώσουμε τους ποδοσφαιριστές και γενικότερα την ομάδα με αχρείαστη πίεση. Ο κόσμος εκτιμά την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών αφού οι ίδιοι μας έδειξαν ότι ξέρουν που αγωνίζονται και ιδρώνουν πραγματικά τη φανέλα με τον Φοίνικα στο στήθος.

Ένα παιχνίδι έφυγε και άλλο ένα βρίσκεται μπροστά μας σε δύο μόνο μέρες. Επόμενη στάση του Ανορθωσιάτικου κόσμου το Δασάκι της Άχνας. Ένα γήπεδο το οποίο βρίσκεται μονάχα λίγα χιλιόμετρα από την αγαπημένη μας πόλη και καλούμαστε όπως το κατακλύσουμε κάνοντας ακόμα ένα σημαντικό βήμα τίτλου.

Το Σάββατο λοιπόν στις 18:00 η Άχνα πρέπει να βαφτεί στα Μπλε και το γήπεδο να θυμίζει κάτι από τα παλιά. Από όλα τα μήκη και πλάτη του νησιού θα ξεκινήσουμε όπως πάντα με μοναδικό σκοπό την 19η νίκη μας. Για περισσότερες πληροφορίες περί ώρες και τρόπους αναχώρησης θα ενημερωθείτε από τα κατά τόπους κλιμάκια σας. Επίσης στα κατά τόπους κλιμάκια του Παν.Συ.Φι θα μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια για τον εν λόγω αγώνα, δίνοντας όμως προτεραιότητα στα μέλη μας σήμερα και αύριο.

Υ.Γ. Το MAXHTEC shop του κλιμακίου στην Λάρνακα δίπλα από τον κεντρικό μας ξεκίνησε από χθες την λειτουργία του και τα πρώτα προιόντα βρίσκονται ήδη στην διάθεση σας.

Με εκτίμηση Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ