Οι πρώτες δηλώσεις μετά την άνοδο

Αποκλειστικές δηλώσεις στο anorthosis24.net παραχώρησαν τρεις εκ των πρωταγωνιστών της φετινής πορείας του τμήματος φούτσαλ της Ανόρθωσης, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία μιας και η ομάδα έχει ήδη κερδίσει την άνοδό της στην Β’ κατηγορία.

Μετά το ψεσινό τρίποντο απέναντι στον Α.Ο.Λακατάμιας το πρώτο κανόνι της ομάδας Δημήτρης Δημητρίου δήλωσε «είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου και όσους αποτελούν αυτή την ομάδα που πέτυχε τον στόχο της πριν συμπληρώσει ένα χρόνο ζωής».

Ο αρχηγός της ομάδας και μεγάλος άτυχος της χρονιάς λόγω του τραυματισμού που τον άφησε εκτός για 2 μήνες Ανδρέας Μάμας δήλωσε «συγχαρητήρια σε παίκτες και προπονητή αλλά και σε όλους τους αφανείς ήρωες αυτής της δύσκολης προσπάθειας».

Τελευταίος άλλα όχι έσχατος ο υπεύθυνος του τμήματος Ανδρέας Παπαλής απέδωσε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές που κέρδισαν με το σπαθί τους την άνοδο, συμπληρώνοντας ότι «τον νέο χρόνο η ομάδα θα παρουσιαστεί πιο δυνατή και πιο έμπειρη μιας και είμαστε καταδικασμένοι να πετύχουμε γιατί τα θεμέλια της όλης προσπάθειας είναι η ανιδιοτελής αγάπη προς την μεγάλη ιδέα της Ανόρθωσης».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ