Ξεκίνημα από τη Δερύνεια

Με έξοδο στην ακριτική Δερύνεια ξεκινά αύριο τις υποχρεώσεις της για τα πλέυ-οφ η πετοσφαιρική μας ομάδα.

Σε ένα από τα πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα των τελευταίων χρόνων, οι τέσσερις ομάδες που απαρτίζουν την τετράδα – Ανόρθωσις, Σαλαμίνα, ΑΕΚ και Αναγέννηση – έχουν ελπίδες για τον τίτλο. Άλλες λιγότερο κι άλλες περισσότερο, είναι παραπάνω από βέβαιο ότι θα παλέψουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το πρώτο στοίχημα, είναι να μπούμε με το δεξί σε αυτή τη σειρά των έξι αναμετρήσεων, με νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση επί της τέταρτης Αναγέννησης. Κάτι τέτοιο, πέραν από το βαθμολογικό κέδρος και την ψυχολογία, “αναγκάζει” τη Δερύνεια να τα παίξει όλα για όλα στο επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Πέραν τούτου, θα εκμεταλλευτούμε το ντέρμπι του Σπύρος Κυπριανού, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, αφού εκεί αναμετρώνται ΑΕΚ και Σαλαμίνα, με την πρώτη τυπικά γηπεδούχο.

Θυμίζουμε, ότι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η ομάδα μας κέρδισε δυο φορές την Αναγέννηση, τόσο στη Δερύνεια όσο και στο Θεμιστόκλειο. Το ματς στη Δερύνεια δε ήταν δραματικό, καθώς η ομάδα μας προηγήθηκε με 0-2 σετ, ισοφαρίστηκε από την αξιόμαχη αντίπαλο και πήρε τελικά τη νίκη στο τάι-μπρέικ.

Μόνο εύκολος δεν θα είναι λοιπόν ο αγώνας για τη Μεγάλη Κυρία, η οποία ωστόσο όπως μας μεταφέρουν οι πετοσφαιριστές μας έχει πεισμώσει μετά την ήττα στο Σπύρος Κυπριανού από την ΑΕΚ και θέλει να μπει με το δεξί στα πλέυ-οφ, ώστε με καθαρό μυαλό να δώσει τη μάχη για τον τίτλο.

Το παιχνίδι αρχίζει αύριο στις 20:00 το βράδυ και καλείται ο κόσμος της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου να βρεθεί στο κλειστό και να ενισχύσει με την παρουσία του την προσπάθεια των πετοσφαιριστών μας!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ