Ντέρμπι κορυφής στην πετόσφαιρα γυναικών!

Στην 13η νίκη τους στο Πρωτάθλημα, στοχεύουν αύριο βράδυ οι Πετοσφαιρίστριες της ομάδας μας. Αντιμετωπίζουν στο ντέρμπι κορυφής τον Απόλλωνα, και το ζητούμενο είναι η νίκη που θα τις φέρει 3 ολόκληρους βαθμούς μπροστά από τις Λεμεσιανές. Παράλληλα, θέλουν να συνεχίσουν το αήττητο σερί, σε μια τρελή πορεία που ξεκίνησε από τον Οκτώβριο του 2012.

Η ομάδα του Απόλλωνα, προέρχεται από 6 συνεχόμενες νίκες (ουσιαστικά μετά από το μεταξύ μας 1ο παιχνίδι), και βρίσκεται 2 βαθμούς πίσω από την Ανόρθωση. Θα παίξει το τελευταίο της χαρτί για το Πρωτάθλημα, αφού με νίκη θα πλησιάσει στον 1 βαθμό και πλέον όλα θα κριθούν στους 6 αγώνες της Β’ Φάσης. Σε αντίθετη περίπτωση όμως, η ψαλίδα θα ανοίξει στους τρεις, και πλέον θα χρειαστεί ένα ομαδικό χαρακίρι από τις κοπέλες μας, για να καταφέρουν να χάσουν τον τίτλο.

Η Ανόρθωση βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα, και το έδειξε και στο Σαββατιάτικο φιλικό με την ΑΕ Κίτιον, όπου κέρδισε εύκολα με 0-3. Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, με την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία στα ύψη, οι κοπέλες αναμένεται να κάνουν το καθήκον τους, και να φέρουν την ομάδα μια ανάσα από το 5ο Πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Η προσπάθεια δεν θα είναι εύκολη, αλλά θα γίνει ευκολότερη με την παρουσία και την υποστήριξη των φίλων της ομάδας μας.

Ο αγώνας ξεκινά στις 20:00 και θα γίνει στο κλειστό του ΑΤΙ στην Λευκωσία, το οποίο χρησιμοποιεί η Ανόρθωση σαν έδρα.

Υπάρχει ενδεχόμενο το παιχνίδι να μεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα μας. Σε αυτή την περίπτωση θα ανακοινωθεί το συντομότερο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ