Με το ΈΤΣΙ τζιαι το ΘΕΛΩ τζιαι Γ*Μ* ΤΟΝ ρουφαΤΣΙΕΛΛΟ!

Ιδανικό πάρτυ γενεθλιών οργανώθηκεν χθες Κυριακήν, 3 Φεβρουαρίου του 2013 μέσα στον ΝΑΟ. Το παρτάκι επιφύλασσε αρκετές εκπλήξεις για όλους τους παρευρισκομένους, σασπένς, κοντράστ και εναλλαγές συναισθημάτων.

Οι φιλοξενούμενοι μας έφεραν το τσιατήρι τους, τον ξεκούραστον Πκιέρον Σωτηρίου ίου ίου, τον Σκα-πούλλην, τον Νικήταν, τα πασίγνωστα φιλολαστιχάρικα αισθήματα τους και τον ρουφαΤΣΙΕΛΛΟ! Σε αντίθεση με το προηγούμενο παιχνίδι της, η ομαδά του τακτακαλλά επέδειξε πρωτοφανές πάθος και ποδοσφαιρικό τσαγανό. Η σεμνή γενέθλια τελετή θα έπρεπε να είχε λάβει τέλος γύρω στο 28` λεπτό όταν ο έφηβος Γιαννάκης με κεφαλιά έκανε το 2-0, παρόλα αυτά λίγο οι απουσίες και η έλλειψη συγκέντρωσης και ΛΙΓΟ ο σκαπούλλης (που αντί να καταλογίσει το φάουλ υπέρ του Λαμπάν και να αποβάλει με 2η κίτρινη τον Εντάο, αν δεν απατώμαι) έδειξε παίζεται και στην εξέλιξη της φάσης ο ρουφαΤΣΙΕΛΛΟ με τη βοήθεια της θεάς τύχης ξαναέβαλε το τσιατήρι στο παιχνίδι. Μετά και το δοκάρι στο 41` η ανομοιογένεια και τα παιδικά λάθη στο κέντρο της άμυνας έβαλαν φωτιά στο παιχνίδι. Ο Μάστρου δεν κατάφερε να γ*μ*σχιηθκιάσει την μάππα να πάει στο τσιακκιλερό και στην εξέλιξη της φάσης ο Ίλιτς αποφάσισε να τριπλάρει ανεπιτυχώς τον ‘ξεκούραστο’ Πιέρο Σωτηρίου ίου ίου με αποτέλεσμα ο Μάρκος Μιχαήλ να κάνει το 2-2. Στην όλη ανακατωσούρα η ‘εναέρια’ ανυπαρξία μας, άφησε τον ύψους ενός μέτρου και ενός ποτσίαρου ρουφαΤΣΙΕΛΛΟ να κάνει ανενόχλητος την κεφαλιά και να παγώσει στιγμιαία τον ΝΑΟ. Οι 23 και πλέον οπαδοί του αποελλιακού εξιστήσαν το τσιατήρι και πανηγύρισαν έξαλλα.

Αυτό ήταν ίσως και το κομβικότερο σημείο της αναμέτρησης αφού το 3ο γκολ του ολυμπιακού επέφερε ένα ηλεκτροσόκ σε οτιδήποτε γαλανόλευκο μέσα και πέριξ του ΝΑΟΥ. Άπαντες στη δυτική επετάξαν τα φιστούτζια, τους σπαστούς, τα νέσκαφε τζιε τα σάντουιτς τζιε το μόνο που έφκαινε που τον τσάρουκκα τους επι 20 λεπτά ήταν το ΟΛΑ ΜΠΛΕ! Ο Μπάρακ εξαναγέμωσε την πιστολάν τζιε έραψε τον Κάψα άλλες 2 φορές, κλαμουρίζοντας τον ρουφαΤΣΙΕΛΛΟ, τον Πκιέρο Σωτηρίου ίου ίου, τον Σκα-πούλλην, τον Νικήταν, τον «Χ»Λιασή, τον Τάκην και τους λοιπούς πελάτες, το γήπεδο εξανάγινε καμίνι, η ομάδα έκαμε την 4η ανατροπή της για φέτος, εδιατηρήσαμεν το +6, εκάμαν χρυσές δουλειές οι πρώτες βοήθειες αφού αρκετός κόσμος ντυμένος στα μπλέ διακομίστηκε με μίνι-ανακοπή καρδίας, ελαφρύ έμφραγμα, κόψιμο φωνητικών χορδών κτλπ. Πάσκαν έκαμαν επίσης οι εταιρείες που πουλούν ηλεκτρικές συσκευές και συγκεκριμένα τηλεοράσεις, ραδιοφωνούθκια, λάπτοπ καθώς και τα καταστήματα ειδών επιβίωσης και κατασκήνωσης (π.χ Survival) αφού επουληθήκαν πέραν των 23 τσιατηρκών και σλίππινγκ μπάγκ τα οποία εξιπόραψεν ο τρομοκράτης Μπάρακ.

Η εχτεσινή νίκη τζιε κυριότερο ο τρόπος με τον οποίον ήρτεν ήταν κατ’εμένα μισό πρωτάθλημα. Η ομάδα έπεισε τζιε τους πλέον δύσπιστους ότι αρνείται να χάσει κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Εν θα ήταν υπερβολή να πούμεν ότι παρά το ότι ο κόσμος ήταν ο πολυτιμότερος μας παίχτης ειδικά μετά το 2-3 η αρμάδα του Λέβι έδωκε τούτον το δικαίωμα. Εν η πρώτη φορά μετά την φυγή του Κκέλη που ο γαλανόλευκος κόσμος έσχιει 1911% εμπιστοσύνη σε τούντην ομάδα τζιε τούτο εν μπορούμε να το παραγνωρίσουμε. Για να μεν μακρυγορούμε σχιερετίσματα στον ρουφαΤΣΙΕΛΛΟ τζιε τον Πκιέρο Σωτηρίου ίου ίου που αντί για πριμ επκιάαν που έναν αρχίδι του Ιτζχάκι έκαστως, σχιερετίσματα στον Σκα-πούλλην που εν του άφηκεν παίχτες ο Τσαγγάρης στο όριο να τζιτρινίσει, σχιερετίσματα στον Τάκη που ανακάλυψε σχέδιο εξόντωσης του αΚΟΠελ που την Δικαστική, σχιερετίσματα στον μοναδικό εκπρόσωπο τύπου σωματείου στην Ευρώπη που έσχιει I.Q λλιότερο που τα γκολ του Μπούντιμιρ, τζιε τέλος σχιερετίσματα σε ούλλους τους οπαδάντζες λαστιχάρηες που εσφίχτην το βλαντζίν τους για πολλοστή φορά μες τα κκαφέ τζιε ο Μπάρακ άηκεν τους βουνάρι – ΠΑΛΕ!

Μεν σας γυρίζει , εν καταύτης που σας το κάμνουμε, έχουμεν σας στον αναπνευστήρα για να κάμνουμε χάζια, που εννά ρτει η ώρα να σας κλείσουμε τα οξυγόνα εν να το καταλάβετε.

 

ΧΑΝΟΜΑΙΙΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙΙΙ ΚΑΙ ΤΑΑ ΒΛΕΠΩΩΩ ΟΛΑΑ ΜΠΛΕΕΕ

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ