Μόλις το τέταρτο

Μόλις το τέταρτο παιγνίδι μεταξύ τους, δίνουν απόψε οι ομάδες της Ανόρθωσης και της Αγίας Νάπας, με την ομάδα μας να μετράει δύο νίκες, ενώ ένας αγώνας έληξε ισόπαλος.

Στις 12/08/2006, την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδα μας εξήλθε ισόπαλη 1-1 με την ομάδα της Αγίας Νάπας. Ο αγώνας είχε διεξαχθεί στο Δασάκι Άχνας λόγω τιμωρίας της έδρας της ομάδας μας.  Το σκορ είχε ανοίξει ο Σολωμού στο 48, ενώ για την ομάδα μας είχε ισοφαρίσει ο Μποαβεντούρα στο 73ο λεπτό όπου ήταν και η πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα της Ανόρθωσης.

Στις 17/12/2006, στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου στο Τάσος Μάρκου η ομάδα μας σαφώς καλύτερη, έλεγξε τον αγώνα καθ’όλη τη διάρκεια και πήρε τη νίκη με 0-2. Το σκορ είχε ανοίξει και πάλι ο Ουίλιαμ Μποαβεντούρα στο 18ο λεπτό. Από εκεί και πέρα δεν έγινε ιδιαίτερη προσπάθεια επιθετικά , σε γενικές γραμμές είχαμε τον έλεγχο αλλά ο εφησυχασμός με ένα γκολ διαφορά ήταν επικίνδυνος. Η νίκη σφραγίστηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Νίκο Νικολάου στο 87′ , ενώ στη συνέχεια μπορούσαμε και για τρίτο γκολ σε ευκαιρία με τον Γιόζεφ Κόνσλεϋ . 1500 Ανορθωσιάτες βρέθηκαν στις κερκίδες του Τάσος Μάρκου παρά το τσουχτερό κρύο που επικρατούσε.

Φέτος, για την έννατη αγωνιστική του πρωταθλήματος, η ομάδα μας επικράτησε με 1-0 με τέρμα του Οκκά στο 85’. Ήταν η έβδομη σερί νίκη για τη Μεγάλη Κυρία μετά την ισοπαλία με την ΕΝΠ την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, ένα σερί που σταμάτησε στις εννέα. Η ομάδα μας ήταν πολύ κατώτερη των περιστάσεων, πολύ πίσω από τις πραγματικές τις δυνατότητες και παραλίγο να αφήσει δύο βαθμούς στο Παραλίμνι. Ο Οκκάς όμως με τέρμα λίγο πριν το τέλος το παιγνιδιού, μας έδωσε μία σημαντικότατη νίκη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ