Μονάχα ηττημένοι θα φύγετε από εδώ

Σε «κάστρο» μετέτρεψαν το Κοινοτικό Λάρνακας οι φουτσαλιστές μας μιας και σε σύνολο δέκα αγώνων, μια μόλις φορά δεν καταφέραμε να πάρουμε το ροζ φύλλο αγώνος. Οι μάγκες του προπονητή Προδρόμου κατάφεραν γρήγορα να προσαρμοστούν στα παρκε κα ιδιαίτερα η πορεία τους στα εντός έδρας παιχνίδια είναι άξια θαυμασμού. Ο ψεσινός αγώνας ήταν ο τελευταίος για την φετινή χρονιά τουλάχιστον για το πρωτάθλημα επομένως μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για την εντυπωσιακή αυτή πορεία.

Εννιά νίκες, μία μόλις ήττα από τους μετέπειτα πρωταθλητές και καμία ισοπαλία ήταν τα αποτελέσματα των εντός έδρας αγώνων του τμήματος φούτσαλ. Οι παίκτες μας μάτωσαν τα αντίπαλα δίκτυα 59 φορές ενώ δέχθηκαν 32 λιγότερα, πετυχαίνοντας δηλαδή κατά μέσο όρο 3 τουλάχιστον γκολ περισσότερα από τους αντιπάλους τους ανά παιχνίδι. Μεγαλύτερη νίκη το 14-1 απέναντι στους Χόμενμεν την 12η αγωνιστική ενώ άξια αναφοράς ήταν και η πρώτη νίκη στην ιστορία με 11-3 απέναντι στον Α.Ο.Λακατάμιας.

Πρώτα κανόνια για την ομάδα μας στους αγώνες στο Κοινοτικό ήταν οι Δημητρίου με 14 γκολ, ο Σταύρου με 10, ο Χαρή με 8 και ο Κεραυνός με 7.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ