Με καινούρια άμυνα

Με ολοκαίνουρια άμυνα όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστική η Μεγάλη Κυρία την Τετάρτη απέναντι στην Αγία Νάπα. Ο Ίλιτς δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί λόγω καρτών, ενώ ο Ζόρζε εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του, τον οποίο ακόμα και να ξεπεράσει πλήρως, δύσκολα αγωνίζεται.

Μ’ αυτά τα δεδομένα, ο Γκάλαμαζ αναμένεται να ντεμπουτάρει στο Αντώνης Παπαδόπουλος, ενώ παρτενέρ του θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Κόλιν. Ένα ορθόδοξο δίδυμο, αφού ο μεν Ρουμάνος είναι αργός και θα λειτουργεί περισσότερο ως λίμπερο αναλαμβάνοντας και τις εναέριες μονομαχίες, ενώ ο Ολλανδός είναι πιο ευκίνητος και αναμένεται να βγαίνει πρώτος στις φάσεις για να καθαρίζει.

Γρίφος τα άκρα της άμυνας, με τον Άντιτς να “παίζει” και για τα δύο άκρα, αντιμετωπίζοντας δεξιά το συναγωνισμό του Ντουάρτε και αριστερά των Σιέλη και Αβραάμ. Είναι σημαντικό και ενθαρρυντικό το ότι υπάρχει πλέον μια πλειάδα ετοιμοπόλεμων ποδοσφαιριστών για τις δυο θέσεις που μας ταλαιπώρησαν στον πρώτο γύρο ελλείψει επιλογών, χρειάζεται ωστόσο υπομονή έως ότου βρεθεί η απαιτούμενη χημεία και σταθερότητα.

Πίσω από την τετράδα, αναμένεται να βρεθεί και πάλι ο Χρίστος Μάστρου. Ο Βαλβέρδε μπαίνει σταδιακά στο κανονικό πρόγραμμα, αλλά ο Ρόνι Λεύι θεωρείται κάπως απίθανο να ρισκάρει συμμετοχή του αυτή την Τετάρτη τουλάχιστον.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ