Μας δυσκόλεψε στον πρώτο γύρο

Δυσκολεύτηκε αλλά πήρε τη νίκη στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η ομάδα μας απέναντι στον Ολυμπιακό.

Έχοντας σε κακή μέρα αρκετούς ποδοσφαιριστές, αν και προερχόταν από μια μεγάλη νίκη με 2-0 επί της Ομόνοιας στο Αντώνης Παπαδόπουλος, έκανε τα εύκολα δύσκολα στο στάδιο της Λευκωσίας. Δεν ήταν δε λίγοι, αυτοί στο μυαλό των οποίων ήρθαν τα περσινά παθήματα, όπου μετά από μεγάλες νίκες η ομάδα γκέλαρε και έχανε έδαφος.

Η λειψανδρία στην άμυνα έφερε το Γιάννη Σκοπελίτη στα μπακ, παρτενέρ του Κόλιν. Ο Ίλιτς ήταν τιμωρημένος με κόκκινη και ο Ζορζ τραυματίας. Στο κέντρο, ο Λαμπάν έσφιξε τα δόντια αλλά τόσο αυτός όσο και ο Σπαντάτσιο δεν μπορούσαν να κάνουν παιχνίδι, με τους μαυροπράσινους να επικρατούν στο νευραλγικό χώρο του κέντρου. Ντεμπούτο ως βασικός είχε κάνει ο Μπαράκ Ιντζχάκι, οποίος από το παιχνίδι με την ΕΝΠ ήταν τιμωρημένος.

Το ημίχρονο μας βρήκε στο ισόπαλο 1-1, αφού παρά το ότι προηγηθήκαμε στο σκορ (24′ Λαβόρδε), ο Ολυμπιακός έφερε το ματς στα ίσα με τον Πιέρο Σωτηρίου, σε μια φάση που η άμυνά μας πήγε για ύπνο. Λίγο έλειψε να πάρει και το προβάδισμα η ομάδα της πρωτεύουσας, πριν οι παίχτες φύγουν για τ’ αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, μίλησε η ποιότητα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Ο Λαβόρδε ετοίμασε το 1-2 για τον Ρέζεκ που δεν λάθεψε πέντε μόλις λεπτά στην επανάληψη, ενώ ο Ρονκάτο λίγο πριν την εκπνοή έδωσε τέλος στην αγωνία, με ένα γκολ… όλο δικό του!

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης στο ΓΣΠ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ