Μαζί και πάλι

Το δίδυμο στον χώρο της μεσαίας γραμμής, Αλέξα – Σκοπελίτης, ήταν αυτό που στις αρχές του πρωταθλήματος έκοβε και έραβε. Μέχρι το παιγνίδι με το ΑΠΟΕΛ, όταν ο Αλέξα δεν αγωνίστηκε λόγω κίτρινων καρτών, και είδαμε μία Ανόρθωση με ένα αμυντικό χαφ και 5 επιθετικούς στην βασική εντεκάδα. Ένα σύστημα το οποίο παρέμεινε μέχρι και σήμερα, με τον Σκοπελίτη να παίρνει θέση δίπλα από τον Σπαντάτσιο στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Από τότε μέχρι σήμερα, ο Αλέξα ταλαιπωρήθηκε με ένα πρόβλημα τραυματισμού, ενώ σε μερικούς αγώνες κλήθηκε να δώσει λύσεις και σαν κεντρικός αμυντικός λόγω των απουσιών. Η κακή αμυντική συμπεριφορά της ομάδας όμως στους τελευταίους αγώνες, ίσως επαναφέρουν το δίδυμο Αλέξα – Σκοπελίτη στην βασική εντεκάδα, με τον Σπαντάτσιο να παίρνει θέση πίσω από τον επιθετικό.

Ο Ρόνι Λέβι έχει στη διάθεσή του πλέον ακραίους αμυντικούς που μπορούν να επιτεθούν με επιτυχία, έτσι έχει την ευχέρεια να βάλει στην εντεκάδα δύο ποδοσφαιριστές με αμυντικά κυρίως καθήκοντα, κάτι που θα επιτρέψει περισσότερα ανεβάσματα στο αντίπαλο μισό από τους ακραίους αμυντικούς της ομάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ