Μίκρυνε το τέρμα

Επιστροφή στα τέρματα. Αυτό είναι ένα από τα ζητούμενα για την ομάδα μας στα παιγνίδια που ακολουθούν. Εκεί που είχαμε το εύκολο τέρμα και οδηγούμασταν από νίκη σε νίκη, ήρθαν τα δύο παιγνίδια με Σαλαμίνα και Ομόνοια όπου παρά τις κλασσικότατες ευκαιρίες που βρήκαμε, κατορθώσαμε να σκοράρουμε μόλις μία φορά. Γιατί περί κατορθώματος πρόκειται να σκοράρεις μόνο μία φορά με αυτές τις ευκαιρίες που βρήκαμε, και ακόμη δεν έχουμε καταλάβει πως γίνεται να χαθούν από ποδοσφαιριστές με τέτοια ποιότητα.

Όπως είπαμε ξανά, η έλλειψη καθαρό μυαλού αλλά και μία σχετική χαλαρότητα, ήταν οι αιτία να χαθούν… τα άχαστα. Αυτά τα φαινόμενα δεν πρέπει να επαναληφθούν, γιατί ακολουθούν μαζεμένα παιγνίδια όπου η τύχη τους θα κρέμεται από μία κλωστή, και μερικές λεπτομέρειες θα καθορίσουν αν θα φεύγουμε από αυτά τα παιγνίδια με το τρίποντο.

Όταν σε κενή εστία δεν μπορείς να σπρώξεις την μπάλα στα δίχτυα, είναι επόμενο πως ο νόμος του ποδοσφαίρου που λέει πως η μπάλα τιμωρεί, θα εφαρμοστεί πάνω σου. Και αυτό έγινε στα παιγνίδια με Σαλαμίνα και Ομόνοια. Το τέρμα δεν έχει μικρύνει όπως λέει ο τίτλος, και επιβάλλεται στα επόμενα παιγνίδια να έχουμε το καθαρό μυαλό για να σκοτώνουμε τις φάσεις με τον επιθυμητό τρόπο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ