Λέβι: «Οι παίχτες έδειξαν χαρακτήρα»

Κίνητρα, ποιότητα και χαρακτήρα έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του, ανέφερε στη διάσκεψη τύπου για το παιγνίδι με την Αγία Νάπα ο προπονητής της ομάδας Ρόνι Λέβι. Ο Ισραηλίτης αναφέρθηκε και στην αλλαγή συστήματος, λέγοντας ότι κάποιες στιγμές είναι καλό να παίζουμε με ένα σύστημα και κάποιες φορές με άλλο. Αναλυτικά τι δήλωσε:

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι για μας. Ξεκινήσαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Για μένα ήταν από τα καλύτερά μας παιχνίδια στο πρώτο μέρος. Οι παίκτες μας έδειξαν κίνητρα, ποιότητα και χαρακτήρα, όμως δεν βρήκαμε τον δρόμο προς τα δίχτυα για να σκοράρουμε 1-2 γκολ. Μετά που χάσαμε κάποιες ευκαιρίες ήταν φυσιολογικό να μην ήμασταν ήσυχοι. Το σημαντικό ήταν ότι στην επανάληψη συνεχίσαμε στον ίδιο τρόπο, σκοράραμε και ήταν μια καλή νίκη. Δεν κοιτάζω τη διαφορά μεταξύ μας και του αντιπάλου. Ακόμη κι όταν βλέπουμε το μέλλον, βλέπουμε τον επόμενο αγώνα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό… Η ομάδα μας μπορεί να παίξει πολλά συστήματα. Μπορούμε 4-4-2 ή 4-1-4-1 και οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές μας μπορούν να παίξουν στις θέσεις μπροστά. Δουλεύουμε γι’ αυτό και οι ποδοσφαιριστές μας το αντιλαμβάνονται. Κάποιες στιγμές είναι καλό να παίζουμε μ ένα σύστημα και κάποιες άλλες με άλλο. Σήμερα επέλεξα με άλλο».

Ο Ρόνι Λέβι έκανε αναφορά και στον τραυματισμό του Βαλεντίνου Σιέλη, τονίζοντας ότι είναι πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για εμάς και πως ελπίζει να μην λείψει αρκετό καιρό.

«Είναι καλή ευκαιρία να του ευχηθώ ότι καλύτερο και να του ευχηθώ να τον έχουμε σύντομα κοντά μας. Είναι πολύ σημαντικός για μας. Είναι καλό παιδί και τον χρειαζόμαστε στα αποδυτήρια. Δυστυχώς έσπασε το πόδι του και ελπίζουμε πως δεν θα μας λείπει για αρκετό καιρό και θα είναι σύντομα μαζί μας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ