Κομπλέ πότε; Ποτέ!

Με τους τραυματισμούς και τα προβλήματα κίτρινων καρτών, από την αρχή του πρωταθλήματος μέχρι σήμερα ο Ρόνι Λέβι δεν κατάφερε ποτέ να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του. Τώρα που μπαίνουμε στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, το πρόβλημα γίνεται ακόμη πιο έντονο. Στο απουσιολόγιο αυτή την στιγμή βρίσκεται ο Πάολο Ζόρζε ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Βαλβέρδε. Στο παιγνίδι με την Αγία Νάπα δεν θα αγωνιστούν λόγω κίτρινων καρτών οι Οκκάς και Ίλιτς, ενώ αν δει κάποιος τον πίνακα με τις κάρτες, θα δει ότι πολλοί παίχτες μας παίρνουν… σειρά.

Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αγωνιστούμε κομπλέ σε αγώνα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, και έτσι σημαντικό ρόλο θα παίξει το πόσο έξυπνα θα αξιοποιήσουμε το ρόστερ για να έχουμε όσο το δυνατό λιγότερες απώλειες. Ο Λέβι θα κληθεί να αξιοποιήσει όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του, και ευτυχώς φέτος είναι η χρονιά που παρουσιάζουμε ισορροπημένο ρόστερ σε όλες τις γραμμές, ιδιαίτερα μετά τις μεταγραφές του Ιανουαρίου.

Θα πρέπει να γίνει μία σωστή διαχείριση, για να είμαστε σε θέση να ελαχιστοποιήσουμε τις απουσίες που θα έχουμε σε κάθε παιγνίδι ξεχωριστά. Π.χ αν με την Αγία Νάπα καταφέρουμε να πάρουμε γρήγορα ένα σκορ που θα δίνει σιγουριά για τη νίκη, σωστό θα ήταν για προληπτικούς λόγους να βγουν εκτός αγώνα ποδοσφαιριστές «υψηλού ρίσκου», όσο αφορά τραυματισμούς και κάρτες, όπως οι Λαβόρδε και Αλέξα. Θα ήταν ευχής έργο να μην είχαμε να ανησυχούμε για αυτό, όπως το… ΑΠΟΕΛ για παράδειγμα, αλλά εμείς «δυστυχώς» είμαστε η Ανόρθωση και θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ