Η κρίση φέρνει… εκπτώσεις

Κάτι η κακή πορεία ορισμένων ομάδων, πολύ η οικονομική κρίση που μαστίζει πλέον τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου, η ανεργία στους νέους που αποτελούν την πλειονότητα των οπαδών, φέρνουν ολοένα και περισσότερες μειώσεις στις τιμές των εισιτηρίων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΟΠ, κατόπιν αιτήματος των γηπεδούχων, εγκρίθηκαν μειώσεις στις τιμές των εισιτηρίων τριών συναντήσεων και συγκεκριμένα των παιχνιδιών Ομόνοια-Δόξα, Απόλλων-Αλκή και ΑΕΚ-ΑΕΠ, με τις νέες τιμές να έχουν οριστεί στα €10. Αντιλαμβάνεται ο καθένας τις αυξημένες οικονομικές ανάγκες της ομάδας, όπως και το αντικίνητρο που αποτελεί για τη μείωση της τιμής, η εξαιρετική αγωνιστική μας πορεία.

Ωστόσο, υπάρχουν έξυπνοι τρόποι, μέσω των οποίων το Σωματείο μπορεί από τη μια να ρίξει τις τιμές – δείχνοντας έμπρακτα την εκτίμηση στο φίλαθλο, ο οποίος ας μη ξεχνάμε ταξιδεύει στο Αντώνης Παπαδόπουλος και όπου αλλού από όλες τις περιοχές της ελεύθερης Κύπρου – ενώ από την άλλη να έχει αυξημένα έσοδα. Άλλωστε, έσοδα δεν έρχονται μόνο από τα εισιτήρια, αλλά και από την παρουσία των φιλάθλων σε άλλες εκδηλώσεις της ομάδας και την αγορά προϊόντων. Ένας τομέας στον οποίο δυστυχώς είμαστε… ανύπαρκτοι, με την μπουτίκ να παραμένει κλειστή για δεύτερο μήνα, ενώ η πραμάτεια της είχε από καιρό ουσιαστικά εξαντληθεί.

Στην καλύτερη περίοδο για την ποδοσφαιρική ομάδα εδώ και τέσσερα χρόνια, οπότε φυσιολογικά η ζήτηση είναι αυξημένη, η προσφορά είναι ανύπαρκτη…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ