Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ

Το Ανόρθωσις24, λίγο μετά το τέλος του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα προέβη σε μια αποκάλυψη που άλλους εξέπληξε και άλλους όχι. Παρά τα όσα ακούστηκαν για εμάς, ότι γράφτηκε στο συγκεκριμένο άρθρο ισχύει 100% και σαν Ανόρθωσις24 δεν εξυπηρετούμε κανένα κομματικό συμφέρον. Μόνο μας συμφέρον είναι η Ανόρθωση. Θα επανέλθουμε με περισσότερες αποκαλύψεις (συναντήσεις, πρόσωπα, ημέρες και ώρες) αμέσως μετά τις εκλογές. Αν κάποιοι νομίζουν ότι μασούμε τα λόγια μας, φυλάξετε αυτή την ανακοίνωση, και θα επανέλθουμε.

Όπως αντιλαμβάνεστε και όπως θεωρούμε έχουμε δείξει για τόσο καιρό, δική μας έγνοια είναι μόνο η Ανόρθωσις, πέραν και πάνω από οικονομικά, πολιτικά ή άλλα συμφέροντα. Δεν μας ενδιαφέρουν και ούτε ασχολούμαστε με τις εκλογές σαν Anorthosis24. Αυτό που θέλαμε, θεωρούμε πως το πετύχαμε. Δηλαδή, να φτάσει στ’ αυτιά αυτών που μηχανορραφούσαν εναντίον της ομάδας μας, ότι δεν κοιμόμαστε, αλλά επαγρυπνούμε.

Αμέσως μετά τις εκλογές, θα επανέλθουμε με πολλές και αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για το παρασκήνιο που πλέον γνωρίζουν αυτοί που πρέπει, εντός και εκτός Ανόρθωσης… Και το παρασκήνιο δεν αφορά ΜΟΝΟ το συγκεκριμένο θέμα, αλλά και άλλα πολλά στα οποία εμπλέκονται πολλά κέντρα αποφάσεων από τη Λευκωσία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ