Η ήττα ήρθε γάντι

Γειά σας φίλοι μου πρωτοπόροι!

Η Ανορθωσάκκα εχτές έχασε δίκαια από την συμπολίτισσα μας τζιαι συγχαρητήρια για τη νίκη της. Στην μάππα ξέρουμε πολλά καλά πως υπάρχουν τζιαι οι ήττες.

Εξαλείφθηκε ο μύθος που επλάθαν ο Chipmunk και η παρέα του καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ότι το ματς ήταν στημένο. Τωρά λαλούν της Σαλαμίνας μπράβο που έπαιξε για την ιστορία της τζιαι μπλα, μπλα, μπλα. Τούτο εν το αστείο της υπόθεσης. Αν έχανε η Σαλαμίνα, θα εσήμενε πως άνοιξε τα πόθκια της. Τωρά που έδερε, έπαιξε για την ιστορία της. Μα πόσο τραγικοί μπορεί να είσαστε ρε;

Εν θα σταθώ στην κότσινη που έπρεπε να δώκει στον παίκτη της Σαλαμίνας ο Παναγή. Ούτε στο πρώτο γκολ, το οποίο θεωρώ πως ήταν από κοντινή απόσταση το χέρι που έγινε που τον επιθετικό της Σαλαμίνας. Ούτε επίσης στο όφσαϊντ αλλά τζιαι στο πέναλτι που λανθασμένα δεν εδώθηκε στους συμπολίτες μας.

Θα σταθώ στην εμφάνιση της ομάδας, η οποία ήταν τραγική. Φυσικά, όλοι μας έχουμε τις κακές μας μέρες στη δουλειά. Έτσι ήταν εχτές τζιαι οι παίκτες μας. Τίποτε δεν εδούλεψε σωστά. Εν άδικο να ασκείς έντονη κριτική σε μια ομάδα που για 20 αγωνιστικές εκεντούσε. Τούτα θα τα κάμουν οι γνωστοί γαλαζοκίτρινοι ρεπόρτερ που τους αρέσκει να νεκατώνουνται στα χωράφκιας μας απρόσκλητα.

Χωρίς υπερβολή νομίζω η πατσαρκά που εφάμεν που την Σαλαμίνα θα μας φκει σε καλό. Οι άλλοι όσους πάτσους τζιαι να φάσειν, πάλε αμπάλατοι μινήσκουν.

Τζιαι άιστους ΑΠΟΕΛίστες να κάμνουν όνειρα. Εξεχάσαν προφανώς ότι 26η αγωνιστική, παίζουν στο «Παπ».

Εμείς απαντούμε στο γήπεδο. Πρώτα η προσοχή μας εν στο ματς με την Ομόνοια τζιαι που τζιαμάι τζιει τζιει έχουμε χρόνο για να ανασυγκρωτηθούμε τζιαι να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ