Ε Πανίκκοοοοο…

Το λοιπόν,

Καταρχήν να πω του αχάπαρου του ακροβολιστή ότι είναι ο χειρότερος όλων των εποχών, είναι ο πιο αχάπαρος άνθρωπος περι ποδοσφαίρου που υπάρχει πάνω στη γη, είναι ο πιο άσχετος και ο πιο ανίδεος. Είσαι για τα κάτσαρα ρε γαουρόσπορε! Πιάστο keyboard τζαι μπείξε το του… κώλου σου γιατί είσαι νεκατσιαστικός! Ήταν η τελευταία φορά που ασχολήθηκα μαζί σου. Οι γνώσεις σου περι ποδοσφαίρου εν -6! (προς το παρών) Ως το Μάη εν να ππέσουν τζιάλλο κάτω ρε σβιστέ!

Ο Τάκης τζαι ο Πανίκκος να μπουν πίσω στα ερμάρκα παρακαλώ! Εφκήκετε τον περίπατο σας, ετσιμπήσετε το τυρούι σας, κανεί. Άτε ρέξετε πίσω στα βραστά σας γιατί είσαστε θκιο παναύρκα. Ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος! Κουτοί. Κρούζει σας πολλά που δικλάτε πάνω τζαι θωρείτε τις δυο μπλέ μπάλες αλλά μεν έσhετε έννοια τζαι την 26η αγωνιστική εν να εξαφανιστούν. Εν να θέλετε κυάλια να τες ξαναδείτε. Αρνάκια!

Όσο αφορά το θέμα του απόλλων – αελ. Ήταν λογικό ρε λιονταράκια μου. Εν να σας σύρουν έξω που την τετράδα για να μπει η κόρη του Αγριστόφκια! Εν πρόεδρος -ακόμα- τα γέριμα! Όσο αφορά τον θεό του Ολύμπου, τζιαμέ εν να μείνει! Μια ζωή εκτοέβδομοι να πελλάνουν.

Βάλε μυαλό και πάρε το χαμπάρι… Πρωτάθλημα δεν παίρνεις ρε κωλολαστιχάρη! Άτε νιάουυυυυυυυυ!

Σας χαιρετώ,

Blue Panther

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ