Επανέρχονται και οι τραυματίες

Όπως αναφέραμε ξανά, για πολλούς και διάφορους λόγους η διακοπή λόγω των Προεδρικών εκλογών, ήρθε γάντι αυτή τη στιγμή όσο αφορά την ομάδα μας. Ένας από αυτούς τους λόγους, είναι και η επιστροφή των τραυματιών, και οι οποίοι αναμένεται να τεθούν στα πλάνα του Λέβι για το παιγνίδι με την Αγία Νάπα. Πρόκειται για τους Βαλβέρδε και Λαμπάν, τους δύο Γάλλους της ομάδας που αποτελούν σημαντικά γρανάζια στην μηχανή του Ισραηλίτη προπονητή.

Ο Βαλβέρδε τραυματίστηκε μετά το παιγνίδι με την Ομόνοια και έχασε τα παιγνίδια με Ολυμπιακό, Σαλαμίνα και Ομόνοια για το Κύπελλο, ενώ ενοχλήσεις ένιωσε και ο Λαμπάν μετά το παιγνίδι με τον Ολυμπιακό και δεν αγωνίστηκε στις δύο ήττες της Μεγάλης Κυρίας, με τη Σαλαμίνα όμως λόγω τιμωρίας από τις κίτρινες κάρτες.

Ιδιαίτερα η απουσία του Γάλλου μέσου φάνηκε στο παιγνίδι με την Ομόνοια, όπου έλειπε το καθαρό μυαλό από τους ποδοσφαιριστές μας στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Αναμένουμε λοιπόν τους δύο να επιστρέψουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και να συμβάλλουν και αυτοί στην αγωνιστική μεταμόρφωση προς το καλύτερο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ