Είναι ελεύθερος ακόμη και κατακρεουργεί

Είναι ελεύθερος και κατακρεουργεί την ομάδα μας ακόμη ο Μάριος Παναγή γνωστός και ως σφαγέας των 100 χρόνων. Επέστρεψε στον χώρο του εγκλήματος για να συνεχίσει εκεί που έμεινε πριν 2 χρόνια, έτσι και  φέτος έβαλε την Ανόρθωση στο χειρουργείο. Αλλοπρόσαλλες αποφάσεις όσο αφορά τον πειθαρχικό τομέα, με τεράστια ευκολία  έδωσε κίτρινες στην Ανόρθωση και είχε ως μοναδικό σκοπό στο ματς ήταν να εκπληρώσει με επιτυχία την αποστολή του που δεν ήταν άλλη από το να κατακρεουργήσει την Ανόρθωση.

Κόκκινη για φάουλ στο Ρέζεκ έγινε γαργάρα, δύο γκολ της Σαλαμίνας το ένα με χέρι το άλλο offside.  Οι προθέσεις του καρφώθηκαν και από τα λεπτά της καθυστέρησης τα οποία πρόσθεσε πριν το γκολ της Σαλαμίνας, με 6 αλλαγές να πραγματοποιούνται 2 τραυματισμούς τα 3 λεπτά που πρόσθεσε απλά αποδεικνύουν τις προθέσεις του.

Κουραστήκαμε και γίναμε κουραστικοί να βλέπουμε το έργο σε επανάληψη, με εντεταλμένους διαιτητές που μόνο σκοπό έχουν να εξυπηρετήσουν αλλότρια συμφέροντα, να βλέπουν επιλεκτικά και να μοιράζουν κάρτες επιλεκτικά.

Ζητούμε από την Δ.Σ να λάβει άμεσα μέτρα, ο εν λόγω διαιτητής είναι ανεπιθύμητος η παρουσία του και μόνο αποτελεί κόκκινο πανί για τον κόσμο της ομάδας και αυτό συνεπάγεται τόσο οικονομικό όσο και αγωνιστικό κόστος. Στο ντούκου δεν πρέπει να περάσει ούτε ο βοηθός που κάλυπτε την εστία μας, για αυτό θα επανέλθουμε λίαν συντόμως.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ