Δοκιμές επί δοκιμών

Δοκιμές επί δοκιμών αναμένονται στο σημερινό φιλικό με την Ομόνοια Αραδίππου. Ιδιαίτερα στον χώρο της μεσοαμυντικής γραμμής, ο Ρόνι Λέβι έχει πολλά να φτιάξει και αναμένεται σήμερα να δοκιμάσει συστήματα και ποδοσφαιριστές, εν όψει του αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης με την Αγία Νάπα.

Έστω και ανεπίσημα, θα δούμε σήμερα τον Γκάλαμαζ για πρώτη φορά αγωνιζόμενο, ενώ υπάρχουν πολλές πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού με Αγία Νάπα καθώς θα απουσιάζει ο Ίλιτς λόγω καρτών ενώ ο Ζόρζε είναι αμφίβολος.

Θα δούμε επίσης αν ο Λέβι έχει στο πλάνο του να επαναφέρει τα δύο αμυντικά χαφ στην εντεκάδα, και τι θα δείξει για την προτίμηση του όσον αφορά τους ακραίους αμυντικούς, με Ντουάρτε και Αβραάμ στο «επιθετικό» πλάνο, και Άντιτς και Σιέλη στο «αμυντικό».

Επίσης, υπάρχει και το ενδεχόμενο να δούμε τον Αβραάμ να παίρνει θέση στο επιθετικό άκρο λόγω των μέτριων εμφανίσεων του Λαβόρδε το τελευταίο διάστημα. Ο φιλικός αγώνας με την Αγία Νάπα είναι προγραμματισμένος για τις 15:30 στο Αντώνης Παπαδόπουλος, με την είσοδο να είναι δωρεάν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ