Γραμμή αλληλεγγύης Anorthosis24

Σήμερα το πρωί, μέλη της ομάδας του Anorthosis24, μετέφεραν όλα τα τρόφιμα που συλλέχθηκαν μέσω της ιστοσελίδας μας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρνακας. Οι υπεύθυνοι του Παντοπωλείου μας καλωσόρισαν και μας ευχαρίστησαν για την κίνηση ανθρωπιάς, από τους φίλους και αναγνώστες μας.

Μας ενημέρωσαν ότι κάθε βδομάδα βοηθούν γύρω στις 300 οικογένειες γι’ αυτό και η πιο μικρή προσφορά είναι πολύ μεγάλη και καλοδεχούμενη από το Παντοπωλείο. Επίσης, μετά από τη γενναιόδωρη προσφορά των €25’000 από ανώνυμο δωρητή, το κοινωνικό παντοπωλείο είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι οι άπορες οικογένειες που λαμβάνουν βοήθεια, θα πολλαπλασιαστούν.

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στην συλλογή των τροφίμων και καλούμε όσους μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν είτε με χρηματικό ποσό, τρόφιμα ή και ρούχα να το πράξουν. Ο καθένας ας προσφέρει ότι μπορεί είτε μέσω της σελίδας μας ή από μόνος του, γιατί πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι και αυτές τις δύσκολες στιγμές οι λιγότερο τυχεροί συνάνθρωποί μας, μας έχουν ανάγκη.

Στις φωτογραφίες, οι άνθρωποι του Παντοπωλείου παραλαμβάνουν τα αγαθά.

pantopoleio_2

 

pantopoleio_3

 

pantopoleio_1

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ