Γρίφος η εντεκάδα

Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τη σημερινή εντεκάδα στο παιγνίδι με την Αγία Νάπα, καθώς μετά τις δύο ήττες με Σαλαμίνα και Ομόνοια, είναι λογικό πως ο Λέβι θα δοκίμασε αρκετά πλάνα στις προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες.

Το πρώτο ερώτημα είναι το σύστημα με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα ο Ισραηλίτης προπονητής. Το 4-4-2 έδωσε νίκες και καλές εμφανίσεις, έδωσε όμως και δύο απογοητευτικές εμφανίσεις με πολλά προβλήματα στις δύο ήττες.

Από την άλλη, το 4-2-3-1 θα προσφέρει περισσότερη ασφάλεια στα μετόπισθεν, όμως από τη στιγμή που η αντίπαλος είναι η Αγία Νάπα, ίσως παραμείνει το 4-4-2 για περισσότερη πίεση επιθετικά.

Όσο αφορά τους ποδοσφαιριστές, κάτω από τα δοκάρια συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες ο Μάστρου λόγω του τραυματισμού που είχε στο τελευταίο διάστημα ο Βαλβέρδε.

Στο κέντρο της άμυνας, Γκάλαμαζ και Κόλιν συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες λόγω των απουσιών Ζόρζε και Ίλιτς, με τον Ρουμάνο να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με τα χρώματα της ομάδας μας.

Εκεί που δεν μπορούμε να πούμε τίποτα με σιγουριά, είναι για τα άκρα της άμυνας. Υπάρχουν τέσσερις ποδοσφαιριστές για τις δύο θέσεις, με τους δύο να θεωρούνται ακραίοι με επιθετικές τάσεις, και τους άλλους δύο με αμυντικές. Ντουάρτε και Άντιτς για το δεξί άκρο και Αβραάμ και Σιέλης για το αριστερό. Όλα είναι ρευστά, και αναμένουμε να δούμε  με ενδιαφέρον την προτίμηση του Ρόνι Λέβι.

Στον χώρο της μεσαίας γραμμής, πολλά θα εξαρτηθούν από το σύστημα με το οποίο θα αγωνιστούμε. Στο 4-4-2, ο Σπαντάτσιο αναμένεται να πάρει τη μία θέση και δίπλα του να βρεθεί ένας εκ των Σκοπελίτη και Αλέξα. Σε περίπτωση που πάμε με 4-2-3-1, ο Σπαντάτσιο θα αγωνιστεί πίσω από τον επιθετικό, με τους Σκοπελίτη και Αλέξα να αγωνίζονται μαζί στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Επιθετικά, πάλι το σύστημα θα κρίνει ποιοι ποδοσφαιριστές θα πάρουν φανέλα βασικού. Στο 4-4-2, αναμένεται να δούμε Λαβόρδε και Κάλβο στα άκρα, και Ρέζεκ με Ιτζάγκι να εναλλάσσονται στην κορυφή. Με 4-2-3-1, λογικά ένας εκ των δύο τελευταίων θα μείνει στον πάγκο, χωρίς να αποκλείεται κάποια έκπληξη.

Υπάρχουν επίσης και οι λύσεις των Οχαγιόν, Ρονκάτο, ενώ υπενθυμίζουμε πως εκτός λόγω κίτρινων καρτών είναι οι Οκκάς, Ίλιτς, και λόγω τραυματισμού ο Ζόρζε.

Previous article
Next article

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ