Βαρόμετρο ο Λαβόρδε

Ημέρα προημιτελικής φάσης του κυπέλου η σημερινή αν και το ζευγάρι Ανόρθωσης – Ομόνοιας θα μπορούσε κάλλιστα να συναντιόταν και στον τελικό.

Τα φετινά ατού της ομάδας είναι πάρα πολλά και πέραν του Λαβόρδε, του κορυφαίου πλάγιου επιθετικού στην Κύπρο, η ομάδα διαθέτει επίσης σπουδαίους ποδοσφαιριστές όπως οι Ρέζεκ, Ιντζχάκι, Σπαντάτσιο και Κάλβο που μπορούν να κάνουν την διαφορά σε οποιοδήποτε αγώνα.

Όμως σήμερα, αυτός που θα πρέπει να τραβήξει το κουπί περισσότερο από τους άλλους είναι ο Κολομβιανός σούπερ σταρ Ρικάρντο Λαβόρδε. Η ποιότητα του είναι δεδομένη και απέναντι του θα έχει μάλλον τον νεαρό Χάρη Κυριάκου μιας και ο βασικός δεξιός αμυντικός της Ομόνοιας Γιούβαλ Σπούνγκιν επικαλέστηκε ενοχλήσεις και τέθηκε εκτός αποστολής.

Έτσι λοιπόν, απέναντι σε ένα ποδοσφαιριστή που δεν έχει την εμπειρία και την κράση να ανταπεξέλθει πλήρως στις ανάγκες ενός ντέρμπυ κομβικής σημασίας για την ομάδα του, ο Λαβόρδε καλείται να εκμεταλλευτεί το γεγονός και να δημιουργεί ρήγματα συνεχώς την άμυνα της Ομόνοιας με αποτέλεσμα οι γρήγοροι επιθετικοί που θα τον πλαισιώνουν (Ρέζεκ ή και Ιντζχάκι)  θα μπορούν να αξιοποιήσουν μια από τις τελικές πάσες που θα λάβουν και να σημειώσουν γκολ που στο θεσμό του κυπέλου όταν αυτό πετυχαίνεται στον εκτός έδρας αγώνα έχει διπλή σημασία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ