– Όλα εντάξει στο φιλικό; – ΟΛΑ, ΟΛΑ!

Στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής το ΑΠΟΕΛ κέρδισε με 0-2 τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ και διατηρήθηκε στο -6 από την ομάδα μας. Σε ένα παιχνίδι που η έκβαση του ήταν η αναμενόμενη, οι δεύτεροι στην βαθμολογία κατάφεραν να καρδιοχτυπήσουν ένεκα του γεγονότος ότι παρά τους  χώρους που τους άνοιγαν οι « αντίπαλοι αμυντικοί»  αυτοί συνέχιζαν να μην βρίσκουν δίκτυα για σχεδόν μια ώρα. Εν τέλει το traffic έπιασε τόπο και ο Μαντούκα σκόραρε δις απόρροια των τραγικών λαθών της άμυνας του Ολυμπιακού.

Στα αξιοσημείωτα ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του πρώτου σκόρερ της ομάδας του ΑΠΟΕΛ, Αλτο Ατόρνο που σύμφωνα  με τις πληροφορίες υπέστη κάταγμα περόνης και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ για λόγους «δεοντολογίας» δεν αγωνίστηκε ο επιθετικός του Ολυμπιακού Πιέρος Σωτηρίου που θα αγωνίζεται από το καλοκαίρι στο ΑΠΟΕΛ.

Εν κατακλείδι το Αποελ πέρασε το εμπόδιο του Ολυμπιακού που είναι ο επόμενος μας αντίπαλος με 2 νίκες (4-0 / 0-2) σκοράροντας  6 γκολ. Το μηδέν παθητικό κράτησε και στα 2  παιχνίδια η εστία του Αποελ όπως και το μηδέν παθητικό στις κίτρινες κάρτες, όπου Βασίλης Δημητρίου στον αγώνα πρώτου γύρου και  Μάριος Νικολάου στον αγώνα του δεύτερου γύρου δεν κιτρίνισαν κανένα ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ. ‘Έτσι το μοναδικό ρεκόρ για την φετινή σεζόν που η ομάδα της Λευκωσίας παλεύει  να δημιουργήσει είναι αυτό  των «καθαρών αγώνων», αφού τα παιχνίδια που δεν δέχτηκαν κίτρινη κάρτα ανήλθαν στα πέντε, ενώ οι ποδοσφαιριστές του με το τέλος  και της 19ης αγωνιστικής δέχτηκαν.. 22 κίτρινες  κάρτες !

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ