Φοητσιάρικον το έργον

Προσφυγοαλάνια μου επιστρέφω δριμύτερος και πρωτίστως απολογούμαι που δεν επικοινώνησα μαζί σας εχτές. Ήταν τόσο τεράστιο το κάχρι που εννά έφκαλλα που οι διαχειριστές του σάιτ ήταν ν’αφαιρέσουν τις 284 που τις 300 λέξεις μου.

Η ομάδα επέρασεν αέρας που το ενοικιαζόμενο μπουρδέλλο με 14 πραγματικούς MAXHTEC στο γρασίδι να εξαφανίζουν τους απένταρους ασχιημοθκιάχτιστους και να τους κάνουν δια πολλοστήν φορά φέτος ρεζίλι του σχιήλλου, ή καλύτερη ρεζίλι των αρνιών. Οι υπόλοιποι 3500 σχιζοφρενοβλαβείς έστησαν ΑΛΛΟ ένα μυθικό πάρτυ στο πεταλλάκι του εξοχικού κάνοντας τους τούρκους να παρανοούν.

Οφείλω να παραδεχτώ πως ΑΠΑΝΤΕΣ έκαμαν πράξη όλες τις απαιτήσεις μου και κάναμε έτσι ίσως το αποφασιστικότερο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τις τελευταίες 15 μέρες κάμνουμεν νεκατσιαστικά πράματα και αποδεικνύεται περίτρανα ότι έν έχουμεν τρόπους. Μετά τους πάτσους σε λίλλη, τράυλα, λάρκου σε πρωτάθλημα και κύπελλο, και μετά την ισοπαλία μας με τον ανύπαρκτο ρουβά πολλοί ανοίξαν την μασελλούα τους τζιε επήραν την περίπατο στο πάρκο της ακρόπολης. Οι λαστιχάριες ενομίσαν ξαφνικά ότι εγίναν ομάδα τζιε κάμνοντας μιαν πρόχειρη σούμα στα φλούφλικα μυαλά τους ενομίσαν ότι διεκδικούν πρωτάθλημα πάλε. Λαλεί σου αν φάει ο Ρονκάτο τζιαι ο Αλέξα που 3 χρόνια φυλακή, ο Λαβόρδε βούττα-βούττα εννα φατζιήσει καμιάν ημέρα πας τον βατήρα τζιε εννά κάτσει 2 μήνες, ο Ρέζεκ έφαεν κότσιηνη επειδή άνοιξεν την μασκάλη του τζιε εβρώμεν (βάλλει το γνωστό αποσμητικό ‘ιδρωτίλ φορ μεν’), ίλιτς, κκόλιν εν στο όριο, σιέλης άντις εννα κάτσουν, ο ζόρζε εν θα παίξει, ο λεωφορειατζής εννάν τραυματίας γιατί ο Κάλβο εκούντησεν τον για να του πιάει τον τόπο τζιε ο Λέβι εννα’σχει πονοτζιεφάλους που τα ττενεκκούθκια που του σύρναν τα ρίφκια που το μαντρί. Αλλά το άσχιημο ξέρετε ινταμπόνι? Ότι εκάτσετε πας τον βαρωσιώτικο ΚΡΙΚΚΟ! Αναστασίου, τσαγγάρης, χατζηλιασής, τάκης κα η υπόλοιπη οικογένεια.

Όσο αφορά τους τουρκοκύπριους, την ανώτατη οπαδική φωτοτυπική, μετά την ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ εμφάνιση που εφέραν ισοπαλία με τα λάστιχα ενομίσαν τζιε τούτη μετά τζιε τις δηλώσεις τζίντου φτείρη πόχουν για εκπρόσωπο τύπου –ότι η διαφορά των 16β εν πλασματική- ότι το ματς εν ντέρμπι τζιε έρκουντε να μας δέρουν τζιε ν κάμουν τζιε να φκιάσουν τζιε τζιε τζιε. Εφάετε τζιε εσείς την ξερογυριστή σας όπως τζιε η κορούλα σας, εβιάσαμεν σας μέσα έξω κατ’εξακολούθηση, τζιε πράγματι αποδείξαμε πως η διαφορά των 19β εν πλασματική, εν 33β που’πρεπεν να ένι. Ένιγουει με’σας εν έχω καν την όρεξη να ασχολούμαι, έσχιετε ούτως η άλλως πιο σημαντικά πράματα να κάμετε.

Όπως το να φκάλετε κανένα λαχνό για να μεν σας κλείσουν, να’βρετε πρόεδρο, να σβήσετε χρέη με το ττύπεξ, να φκάλετε κανένα σύνθημα δικό σας, να βλαστήσει γρασίδι για να φάτε, να κάμετε πλαστική στον πιό άσχιημο παίχτη που επέρασε που τα κυπριακά γήπεδα (γειά σου ΛΕΟ-νάρντο ντι Άσχιημο).

 

Υ.Γ(1) ο μόνος που είδεν την κωλοσυρμαθκιά της κουφής τζιε επαρέτησεν ώσπου εν ώρα εν ο φοίβος. ΦΑΚΤ

Υ.Γ(2) εν τζιαι ξέρουν ούλλοι οι εβραίοι μάππα λεβίτα, είσαι ο κουκουμάς της Σ.Π.Ε, ότι πάει μέσα γράφει. ΦΑΚΤ

Υ.Γ(3) που το ματς με την μικρή τουρκού στο Γ.Σ.Ζ που ο χασοδίκης του διαβόλου επερίπεζεν τον ρουί ενάρτεις τζιε τον χατζηαντονέβρεις κάθε 25’ λεπτά κάμνουμεν μεταγραφήν. ΦΑΚΤ

Υ.Γ(4) λέο-να-κάμεις πλαστική ΦΑΚΤ.

Υ.Γ(5) την φωτοτυπική ΡΙΦΚΙΟΝ μοντέλο 3333 που εκληρώσετε με τους λαχνούς ενίσχυσης, πουλάτε την (αφού φωτοτυπικές έσχιετε) τζιε γοράστε ΤΖΙΑΛΛΟΥΣ λαχνούς για περαιτέρω ενίσχυση. ΜΠΕΕΕΕΕ

Υ.Γ(6) χατζιμπατζή ΡΟΥΦΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ