Χωρίς επτά

Νέα εβδομάδα, τέλος τα πανηγύρια της νίκης και το μόνο που έχουμε στο μυαλό είναι το επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας. Χωρίς επτά βασικούς ποδοσφαιριστές θα παραταχθεί η ομάδα μας στον ερχόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό την Κυριακή. Να θυμήσουμε ότι ο αγώνας θα αρχίσει στις 18:00 και ο Ρόνι Λέβι αναμένεται να ανακατέψει την τράπουλα για ακόμα μια φορά.

Συγκεκριμένα, από τον Κυριακάτικο αγώνα θα απουσιάσουν οι Ρέζεκ, Άντιτς, Σιέλης, Λαβόρδε και Σπαντάτσιο οι οποίοι συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες εν αντιθέσει με τον πρώτο ο οποίος δέχθηκε κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη).

Επίσης, αγώνα δρόμου κάνει ο Αλέξα για να επανέλθει στην ενεργό δράση και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι αμφίβολη μιας και ο Ρόνι Λέβι μας έχει δείξει πάμπολλες φορές φέτος ότι δεν ρισκάρει σε συμμετοχές παικτών οι οποίοι προέρχονται από τραυματισμούς.

Ο Πάολο Ζόρζε, εξίτισε την ποινή του (κόκκινη κάρτα με Απόλλωνα), αλλά μάλλον θα απουσιάσει και αυτός την Κυριακή αφού αναμένεται να τιμωρηθεί με επιπλέον μια αγωνιστική στη συνεδρία της Δικαστικής Επιτροπής την ερχόμενη Πέμπτη.

Ντεπούτο αναμένεται να κάνει το απόκτημα της ομάδας μας Ρουί Ντουάρτε, αφού με δεδομένη την απουσία των Άντιτς και Σιέλη, η θέση στο δεξί άκρο της άμυνας πρέπει να θεωρείται δεδομένη από τον Πορτογάλο αμυντικό.

Να αναφέρουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής έχει και το μεταγραφικό μπαμ που έκανε η ομάδα μας τα τελευταία εικοσιτετράωρα, Ανδρέας Αβραάμ. Ο Ρόνι Λέβι δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει τον άσσο Κύπριο διεθνή στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Αναμένουμε λοιπόν, να δούμε πως θα ανακατέψει και πάλι την τράπουλα ο Ρόνι Λέβι. Ο κόσμος θα πρέπει να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας για να την σπρώξει να πάρει άλλη μια νίκη τίτλου!

Καλή εβδομάδα σε όλους!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ