Φυσιοθεραπευτικό κέντρο στο ΠΑΠ

Η «Ανόρθωσις» Αμμοχώστου, στα πλαίσια του πρώτου σταδίου εφαρμογής του «ΟΡΑΜΑ 2020» πρωτοπορεί και αναπτύσσετε με σκοπό την ενίσχυση των ήδη υφιστάμενων παροχών προς τους αθλητές της Στα πλαίσια της πλήρους αναδιοργάνωσης που επιχειρείται από το Σωματείο εδώ και καιρό, ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με το Φυσιοθεραπευτικό κέντρο «Κουντουριώτης» και τη δημιουργία ενός άρτια εξοπλισμένου και υπερσύγχρονου φυσιοθεραπευτικού κέντρου για αθλητές.

Το φυσιοθεραπευτικό κέντρο βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του «Αντώνης Παπαδόπουλος» και έχει δημιουργηθεί με σκοπό να προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες σε όλους τους αθλητές του Σωματείου μας και ιατρική υποστήριξη στα πλαίσια της αναβάθμισης όλων των αθλητικών τμημάτων μας. Το κέντρο θα μπορεί να υποδεχτεί ανά πάσα στιγμή όλους τους αθλητές οποιασδήποτε ομάδας μας και να προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες, υποστηρίζοντας το έργο των ιατρικών και προπονητικών μας επιτελείων. Στόχος είναι το κέντρο να αναπτύξει δεσμούς και συνεργασίες με άλλα παρόμοια κέντρα στο εξωτερικό και φιλοδοξούμε στο μέλλον να μπορούμε να προσφέρουμε, μεταξύ άλλων, υποστήριξη σε θέματα εργοφυσιολογίας και εργομετρικών ελέγχων όσο και υδροθεραπείες.

Ταυτόχρονα, θέλοντας να προσφέρουμε στο μεγάλο κόσμο της «Ανόρθωσις» καθώς και στο ευρύτερο κοινό της πόλης που μας φιλοξενεί, έχουμε αποφασίσει όπως το φυσιοθεραπευτικό κέντρο εξυπηρετεί και πελάτες ιδιωτικά, οποιαδήποτε ώρα της μέρας.

Το Φυσιοθεραπευτήριο αρχίζει τη λειτουργία του τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013 και θα είναι ανοικτό από τις 8:00-13:00 και από τις 15:00-20:00 από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο: 22325999 (Παγκύπριος αριθμός).

Πηγή: www.anorthosis.com (Official Page)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ