Προσοχή στην Αλκή

Χωρίς ίχνος υποτίμησης και με την κατάλληλη σοβαρότητα θα πρέπει να παρουσιαστεί η ομάδα μας την ερχόμενη Δευτέρα απέναντι στην ομάδα της Αλκής αν δεν θέλει να βρεθεί προ εκπλήξεως. Το γεγονός ότι η Αλκή δεν έχει κερδίσει σε κανένα από τα οκτώ παιχνίδια στα οποία αγωνίστηκε εντός έδρας, δεν πρέπει να εφησυχάζει κανένα στην ομάδα αφού η αγωνιστική άνοδος της Αλκής φαίνεται καθαρά στα τελευταία παιχνίδια. Συγκεκριμένα, η Λαρνακιώτικη ομάδα, στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια παρουσιάζει μια βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με τα προηγούμενα της παιχνίδια και αυτό είναι οφθαλμοφανές. Αυτό δείχνουν και τα τελικά αποτελέσματα των αγώνων της με το τέλος του πρώτου και με το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος. Για να τα δούμε λίγο αναλυτικά:

Στην 13η αγωνιστική και τελευταία του πρώτου γύρου πέρασε νικηφόρα από μια δύσκολη έδρα κερδίζοντας τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι με 0-2. Παρουσίασε μια αγωνιστικά βελτιωμένη εικόνα. Ίσως την καλύτερη της στον πρώτο γύρο.

Στην 14η αγωνιστική παρουσίασε ένα πολύ καλό πρόσωπο απέναντι στην ΑΕΚ στο ΓΣΖ αν και έχασε τελικά με 2-0, με το δεύτερο τέρμα της ΑΕΚ να έρχεται στο 90+4. Πριν το συγκεκριμένο λεπτό και μετά το 17ο λεπτό στο οποίο προήλθε το πρώτο γκολ της ΑΕΚ, η ομάδα της Αλκής βρήκε σπουδαίες ευκαιρίες για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Στην 15η αγωνιστική, σαφώς ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο από την ομάδα της ΑΕΛ, έχασε με τελικό σκορ 2-3, με το νικητήριο τέρμα να έρχεται για την ΑΕΛ στο 88ο λεπτό. Άλλη μια εκπλητική εμφάνιση για την ομάδα της Αλκής η οποία ήταν άξια αντίπαλος στον αγωνιστικό χώρο και πάλεψε τον αγώνα μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Στην 16η αγωνιστική και τελευταία μέχρι στιγμής, ίσως να έκανε την καλύτερη της φετινή εμφάνιση. Βρέθηκε πολύ κοντά στο να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο απέναντι στο Αποέλ στο ΓΣΠ! Στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, είχε υπομονή στο παιχνίδι της και έπαιξε με απώτερο σκοπό την αξιοποίηση των αντεπιθέσεων. Ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 72ο λεπτό, ενώ έχασε 2 βαθμούς στο τέλος του αγώνα όταν και δέχθηκε την ισοφάριση στο 90ο λεπτό.

Είναι προφανές λοιπόν, ότι η Αλκή παρουσιάζεται βελτιωμένη με το ξεκίνημα του δευτέρου γύρου, δείχνει καλά στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο, οι ποδοσφαιριστές της βάζουν δύναμη και πάθος στο παιχνίδι τους και θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι την Δευτέρα στο ΓΣΖ. Η ομάδα μας έχει δείξει φέτος ότι διαθέτει την ποιότητα, έχει δείξει αγωνιστική πειθαρχία στο παιχνίδι της και αυτό καλείται να κάνει και την ερχόμενη Δευτέρα ούτως ώστε να καταφέρει να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο που θα διατηρήσει – το λιγότερο – τους έξι βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ