Φτάνει πια

Φίλοι συμΜΑΧΗΤΕΣ,

Για να λέμεν τζαι του στραβού το δίκαιο καμιά φορά, η ομάδα μας προχτές εμπήκε πολλά αγχωμένη στο γήπεδο. Να μεν τα σίρνουμεν ούλλα πας την διαιτησία. Εν καλά κάποτε να θωρούμε τζαι τα λάθη μας τζαι να τα διορθώνουμε. Κλαψούρες για την διαιτησία κάμνουν άλλες ομάδες οι οποίες ξέρουν ότι εν έχουν chance και μάχουντε να έβρουν τρόπο να εν τζαμέ ως το τέλος. Εμείς είμαστε η ΑΝΟΡΘΩΣΗ, έχουμε την καλύτερη ομάδα, την πιο ποιοτική τζαι εν πρέπει να κλαψουρίζουμε για την διαιτησία. Κανεί! Αρκετά με τα κοράκια. Εσήκωσε την σημαία η ξημαρισιά του λάκκου εσήκωσεν την. Στο κώλο της ρεπάνι της ζαομούτσουνης. Είτε μας κουντούν είτε όι η ουσία εν μόνο ΜΙΑ. Έχουμε την καλύτερη ομάδα; ΝΑΙ. Αξίζουμε τη θέση που είμαστε; ΝΑΙ. Φοάστε κανένα; ΟΧΙ. Ε τότε; Το πρωτάθλημα εν να το πιάμε είτε τους αρέσκει είτε όι. Για την διαιτησία εβαρέθηκα να ακούω. Αρκετά. Στο κώλο τους ρεπάνι ούλλους ολάν!

Τέλοσπαντων, προχτές εμπήκαμε πολλά αγχωμένα μέσα. Λάθος μας αλλά όχι και αδικαιολόγητα. Αν επαίζαμε πριν το ντέρμπι ήταν να βάλουμε πέντε τους σκατάες. Εν έχει πρόβλημα όμως. Επέρασε η αγωνιστική τζαι τα πράματα εμείναν όπως ήταν. Εν ζημιά; Σίουρα ΟΧΙ. Συνεχίζουμε δυναμικά, είμαστε πολλά δυνατή ομάδα και εν έχουμε να φοηθούμε ΚΑΝΕΝΑ εμπόδιο. Εβάλαν μας πολλά φέτος τζαι ακόμα είμαστε τζιαμέ γι’αυτό μεν φοάστε τίποτε.

Βλέπουμε το επόμενο σημαντικότατο παιχνίδι της ομάδας μας, κατά κύριο λόγο αύριο με την Αλκή που θέλουμε τη νίκη πάση θυσία και ακολούθως πάμε στο εξοχικό να το βάψουμε πάλε ΜΠΛΕ. Η ομάδα μας χρειάζεται δίπλα της και εν θέλω να απογοητευτεί κανένας που την ισοπαλία με τον κωλοΦΥΓΑ. Τίποτε εν έγινε!

– ΣΗΚΩΣΤΕ ΚΕΦΑΛΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ –

Άτεεεεε, πορωμένοι ως τέλος να το σηκώσουμε τζαι εν ναν πιο γλυτζί έτσι..

Σας χαιρετώ,

Μπλέ Πάνθηρας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ