«Το έκαναν να φαντάζει εύκολο»

Ήταν ένα δύσκολο παιγνίδι που οι ποδοσφαιριστές μας έκαναν να φαντάζει εύκολο, τόνισε σε δηλώσεις του στο SuperSport FM ο σύμβουλος επικοινωνίας της Ανόρθωσης, Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, αναφορικά με τον χθεσινό αγώνα απέναντι στην Αλκή. Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως οι ποδοσφαιριστές, με την απόδοση τους, το έκαναν να φαντάζει πολύ εύκολο. Αυτό το 3-0 τα λέει όλα. Εμείς που ζούσαμε την ομάδα και γνωρίζαμε τις απουσίες αφού υπήρχαν και τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής με τους Ρονκάτο και Κάλβο. Ο προπονητής είχε μια πολύ καλή ενδεκάδα,  αλλά λιγοστές λύσεις από τον πάγκο. Οι ποδοσφαιριστές μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και καθάρισαν το παιχνίδι και έτσι πήραμε μια μεγάλη και σημαντική νίκη. Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος. Αναμένουμε να έχουμε πολλά εμπόδια στο δρόμο μας. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και κρίσιμο. Το +6 μας δίνει μια μικρή ασφάλεια. Αγωνιστική με αγωνιστική αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία. Δεν επαναπαυόμαστε όμως. Υπάρχει μεγάλη δίψα από όλους και πιστεύουμε ακράδαντα ότι φέτος είναι η χρονιά μας».

Όσον αφορά το ότι η ομάδα μας έχει την καλύτερη άμυνα και επίθεση, είπε:

«Έχουμε την καλύτερη επίθεση αλλά και την καλύτερη άμυνα. Θα είναι κρίμα να αδικούμε τα παιδιά της άμυνας. Είναι δουλειά όλων. Στην ομάδα υπάρχει καλή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Υπάρχει η πίστη ότι θα βρούμε τις λύσεις για να πετύχουμε το γκολ και να πάρουμε τη νίκη».

Για τον Γιάννο Οκκά ανέφερε:

«Η κίνηση των ποδοσφαιριστών να τον σηκώσουν στους ώμους τους, είναι μια ένδειξη εκτίμησης και αγάπης που του τρέφουν οι συμποδοσφαιριστές του. Ο Οκκάς έχει προσωπικότητα και χαρακτήρα που τον κάνει αγαπητό».

Ο κ. Αλεξάνδρου αναφέρθηκε και στην διαιτησία και τα παράπονα της Αλκής:

«Είναι δικαίωμα της Αλκής να έχει παράπονα. Στο παιχνίδι υπήρχαν δύο σημαντικές φάσεις. Η κόκκινη ήταν σωστή χωρίς αμφισβήτηση, ενώ το πέναλτι που μας δόθηκε ήταν πεντακάθαρο. Μια κίτρινη κάρτα που δεν δόθηκε δεν θα επηρέασε τον αγώνα. Η ομάδα μας έχει εννιά παίκτες στο όριο από τις κίτρινες κάρτες που δέχθηκαμε».

Για την μεταγραφική ενίσχυση, ανέφερε πως εντός της βδομάδας θα έχουμε ένα νέο ποδοσφαιριστή στην ομάδα για να μας βοηθήσει. «Θα είναι μια επιπρόσθετη λύση για τα πλάνα του προπονητή», τόνισε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ