Τα δώρα του Άη Βασίλη σε φίλους και εχθρούς

Άγιος Βασίλης έρχεται και όλους μας καταδέχεται, λέει το γνωστό τραγούδι! Ο Γαλαζοαίματος λοιπόν, βάζει την μπλε στολή του Άγιου Βασίλη, παίρνει τη σακούλα του και μοιράζει δώρα σε όλους, φίλους αλλά και εχθρούς:

Στην Ομόνοια φέρνει πίσω τον Μιλτιάδη Νεοφύτου μαζί με ακόμα 28 εκατομμύρια χρέος. Στους απανταχού χόχους, φέρνει χιλιάδες ξυραφάκια, σαπούνια, οδοντόκρεμες, νυχοκόπτες, αποσμητικά και όλα τα παρελκόμενα με την ελπίδα να έρθουν πιο κοντά στο ανθρώπινο είδος.

Στο Αποέλ φέρνει 2 κεντρικούς αμυντικούς, αριστερό μπακ, κόφτη, επιθετικό χαφ, εξτρέμ και δύο επιθετικούς, μεταγραφές απαραίτητες αν θα έχει κάποια μικρή ελπίδα να μας φτάσει. Στους “Ελληνάρες” οπαδούς του Αποέλ φέρνει βιβλία Ιστορίας της Κύπρου με την αφιέρωση “και διαβάστε Ιστορία, το Βαρώσι κράτησε τη Λευκωσία”. Στον αγαπημένο μου Χατζημπατζή φέρνει ένα DVD με τίτλο “league title award for dummies”, ούτως ώστε η απονομή του Πρωταθλήματος να μας μείνει αξέχαστη. Επίσης, μία χαριτωμένη μαϊμουδίτσα να του κρατά συντροφιά στις μοναχικές μέρες μετά από κάθε αγώνα μας με τους πελάτες. Και πολλές μπανάνες…

Στην Αεκούλα φέρνει ένα βίντεο-αφιέρωμα στην μεγάλη της ιστορία, διαρκείας 30 δευτερολέπτων, συνοδευόμενο από ένα τόμο του ενός βιβλίου μισής σελίδας, με λεπτομερή καταγραφή των επιτυχίων του παρελθόντος. Στους αξιολύπητους οπαδούς της Άεκ φέρνει μία καινούρια πόλη, αφού στη δική τους υπάρχουμε μόνο εμείς. Επίσης, ένα πραγματικό αιώνιο αντιπάλο σε συγκρίσιμα μεγέθη, αφού η μονόπλευρη “αιώνια έχθρα” που προσπαθούν να φτιάξουν μεταξύ μας δεν έχει ανταπόκριση.

Στον Απόλλωνα φέρνει ένα κέρινο ομοίωμα του Σαγκόι και ένα στούντιο ηχογραφήσεων για να επιδοθούν οι Ρουβάδες στο μόνο “άθλημα” που τους περνά.

Στην Αέλ φέρνει μερικές χιλιάδες οπαδούς, μπας και καταφέρουν να γεμίσουν κανένα γήπεδο. Στους Αελίστες, μία μηχανή του χρόνου για να μην χρειαστεί να περιμένουν άλλα 44 χρόνια μέχρι να πανηγυρίσουν ξανά.

Εύχομαι Καλή Χρονιά με πολλά τρόπαια σε όλους τους Ανορθωσιάτες, με την ελπίδα κάποτε να προλάβουμε να γιορτάσουμε μία Πρωτοχρονιά όλοι μαζί, στο σπίτι μας, στην Αμμόχωστο…

HAPPY BLUE YEAR!

Ο Γαλαζοαίματος

Υ.Γ. Φυσικά, ο Άγιος Βασίλης δεν ξεχνά την παρέα του Ανόρθωσις24. Στον Λονδρέζο φέρνει μία προαγωγή και άλλο ένα μηδενικό στον μισθό του, στον Δικηγόρο ένα καινούριο διπλοκάμπινο για τες εκδρομές του, στον Keyser Soze μία υπολογιστική για να μεν χάνει την μέτρα με τες κατακτήσεις του, στον Αλιγάτορα ένα καινούριο μπερέ για τη συλλογή του, στην Τραγουδίστρια ένα μικρόφωνο, στην Γαλανόλευκη Καταιγίδα πιο ήσυχες μέρες, στον Blue Panther ένα γεύμα για δύο σε πολυτελές εστιατόριο με τον πιο όμορφο εκπρόσωπο τύπου του Κυπριακού ποδοσφαίρου, στον Καμικάζι ένα F-16 για τις εξορμήσεις του, στον Reckless One ένα εισιτήριο διαρκείας του Παναθηναϊκού στο πιγκ-πογκ και τέλος “στον ειδικό συνεργάτη” μία πέννα Parker με απεριόριστο μελάνι για τις αναλύσεις που έρχονται. Το καλύτερο το φύλαξε για τον “πρώτο μετά τον ένα” (Keyser Soze), τον Καραμπινάτο, ένα μεγάλο οπαδικό φόρουμ με χιλιάδες χρήστες, για να γεμίζει τις πολλές ελεύθερες του ώρες!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ