Στην μάχη για το στέμμα

Μπορεί η ΑΕΛ στην πετόσφαιρα να ονομάστηκε “βασίλισσα”, αλλά κατά ένα μεγάλο μέρος αυτό επιτεύχθηκε όταν αγωνιζόταν… μόνη της! Τα τελευταία χρόνια, και συγκεκριμένα την τελευταία δεκαετία, μετά και τον πρώτο τίτλο πρωταθλήματος το 2002, τα δεδομένα στον χώρο της γυναικείας πετόσφαιρας άλλαξαν! Η Ανόρθωση, μια ομάδα με λαμπρή ιστορία στην πετόσφαιρα, έκανε και στο γυναικείο, κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία της, κατακτώντας μέχρι σήμερα 4 πρωταθλήματα, 5 κύπελα και 2 ντάμπλ (2004, 2010).

Το Σάββατο 19/1, και ώρα 5μμ, οι κοπέλες της πετοσφαιρικής Ανόρθωσης, δίνουν άλλο ένα σημαντικό αγώνα που θα κρίνει πολλά για τον φετινό τίτλο. Αντιμετωπίζουν στο ΑΤΙ (Λευκωσία) την ΑΕΛ, και θέλουν να επαναλάβουν ότι έκαναν για άλλες δύο  φορές φέτος, μία για το σούπερ καπ και μία στην έδρα της ΑΕΛ για το πρωτάθλημα, δηλαδή να την κερδίσουν.

Η ομάδα παρουσιάζεται πανέτοιμη, και με σκληρές προπονήσεις που για κάποιες από τις παίχτριες είναι και διπλές, ξέρει τι θέλει από τον αγώνα. Νίκη και μόνο νίκη, που θα της δώσει αέρα τριών βαθμών από τις Λεμεσιανές και σημαντικό προβάδισμα στο πρωτάθλημα!

Καθήκον όλων των φίλων της ομάδας, και όχι μόνο αυτών του βόλεϊ, είναι να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, και να σπρώξουν τις κοπέλες στην νίκη. Οι ίδιες, που τιμούν την φανέλα με τον Φοίνικα κάθε φορά που μπαίνουν στο γήπεδο, σίγουρα θα το πράξουν ακόμα μια φορά το Σάββατο και θα φωνάξουν το “ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ-ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ” με πολύ περισσότερο πάθος όταν νιώθουν ότι ο κόσμος της ομάδας είναι δίπλα τους στην προσπάθεια τους να κρατήσουν ψηλά την ομάδα μας.

Σάββατο 19/1, ώρα 5μμ ΟΛΟΙ στο ΑΤΙ!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ