Πόνοι στη μέση

Παιχνίδι φεύγει, παιχνίδι έρχεται και το μόνο πράγμα που δεν αλλάζει είναι το γεγονός ότι το απουσιολόγιο της ομάδας είναι γεμάτο (και το ότι είμαστε στην κορυφή). Αυτή την φορά οι κτυπητές απουσίες στην μεσαία γραμμή τόσο του Γιάννη Σκοπελίτη, όσο και του Νταν Αλέξα, θα οδηγήσει τον προπονητή σε ένα γερό ανακάτεμα της τράπουλας.

Αναμφίβολα την μια εκ των δύο θέσεων στον χώρο του κέντρου θα καταλάβει ο ιθύνων νους της ομάδας, Τζουλιάνο Σπατάτσιο ο οποίος πήρε ανάσες μιας και δεν συμμετείχε στον μεσοβδόμαδο αγώνα κυπέλλου με την Αλκή. Από εκεί και πέρα τα σενάρια ποικίλουν, το καθένα με τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Μια πρώτη σκέψη θα ήταν η πλαισίωση του πρώτου σκόρερ της ομάδας με τον μαχητικό Λαμπάν, γεγονός που θα καταστήσει την ομάδα μας πολύ δημιουργική. Δυστυχώς όμως, κανείς από τους δύο δεν φημίζεται για τα αμυντικά του καθήκοντα, τουλάχιστον με σύγκριση με Αλέξα και Σκοπελίτη.

Μια δεύτερη σκέψη θα ήταν η προώθηση του Βαλεντίνου Σιέλη στα χαφ, γεγονός που θα προσδώσει και ταχύτητα και ύψος, εντούτοις χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στο ενθουσιώδες παιχνίδι του νεαρού αμυντικού, το οποίο συχνά οδηγεί σε κίτρινες κάρτες. Το γεγονός αυτό θα δημιουργήσει κενά στον χώρο της άμυνας καθιστώντας το ντεμπούτο του Ντουάρτε υποχρεωτικό, προκειμένου να παρτενάρει Ίλιτς, Κόλιν και Άντιτς. Ένα τρίτο σενάριο, το οποίο συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες, φέρνει την μετάθεση του Οχαγιόν από τα άκρα της επίθεσης στα οποία τον είδαμε τελευταίως, στο πλάι του Σπατάτσιο.

Όσον αφορά την άμυνα, το ερωτηματικό αφορά στο ποιος εκ των δύο τερματοφυλάκων θα ξεκινήσει βασικός και το κατά πόσο ο Ντουάρτε θα πάρει φανέλα βασικού αναλόγως τοποθέτησης του Σιέλη. Στην δε επίθεση, προβάδισμα σε σχήμα 4-4-2 έχουν οι Λαβόρδε, Κάλβο στα φτερά και Ρέζεκ, Ινζχάγκι στην κορυφή, με τον Γιαννάκη Οκκά να καραδωκεί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ