Πρωτάθλημα ή άνοδος;

Αυτό είναι το ερώτημα που καλούνται να απαντήσουν απόψε οι φουτσαλιστές της ομάδας μας, καθώς στις 20:30 στο Λύκειο Λατσιών, θα τεθούν αντιμέτωποι με τον Εθνικό Λατσιών στα πλαίσια της πρεμιέρας του γ’ γύρου του πρωταθλήματος.

Το ντέρμπι απόψε κόντρα στην ομάδα των Λατσιών θα κρίνει πολλά, καθώς με ενδεχόμενη νίκη η ομάδα μας προσπερνά  τον Εθνικό στην βαθμολογία και γλυκοκοιτάζει την πρώτη θέση, η οποία αυτή τη στιγμή απέχει 5 βαθμούς ενώ σε αντίθετη περίπτωση εάν η ομάδα μας δεχθεί την ήττα θα αρκεστεί απλά στην μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου της στην β’κατηγορία.

Με προβλήματα προετοίμασε τους φουτσαλιστές του ο κ. Προδρόμου, καθώς πέραν του τιμωρημένου Φώκκου απόν θα είναι και ο Σταύρου. Παρελθόν από την ομάδα μας αποτελεί ο Φάνος Χαραλάμπους. Παρά τις απουσίες το ηθικό παραμένει ακμαιότατο και η ψυχολογία στα ύψη. Σε αυτό φυσικά συνέβαλε και η γλυκιά νίκη στην εκπνοή κόντρα στην Θύελλα Δρομολαξιάς.

Το παιχνίδι απόψε είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους Ανορθωσιάτες, οι οποίοι κατοικούν στην  Λευκωσία, να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας στο φούτσαλ. Υπενθυμίζουμε πως το ματς ξεκινά στις 20:30 και θα διεξαχθεί στην κλειστή αίθουσα του Λυκείου Λατσιών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ