Παραμονεύει ο πολιτσμάνος

Τροχονόμοι θα μας “υποδεχτούν” το Σάββατο στο ΓΣΠ καθώς, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος Στροβόλου, η περίοδος χάριτος που επιδεικνυόταν μέχρι τώρα σε όσους στάθμευαν παράνομα πέριξ του γηπέδου, έχει παρέλθει.

Η πραγματικότητα, είναι ότι το ταμείο είναι μείον και οι δήμοι με το κράτος προσπαθούν από τη μύγα να βγάλουν ξίγκι. Έτσι κι ο συγκεκριμένος δήμος, αποφάσισε να τα βάλει με τους φιλάθλους των οποίων το μοναδικό αμάρτημα, είναι ότι ζουν σε μια χώρα-μπανανία! Σε ένα στάδιο είκοσι χιλιάδων θέσεων, υπάρχουν περίπου δυο χιλιάδες θέσεις στάθμευσης στην καλύτερη περίπτωση που η αστυνομία δεν έχει δεσμεύσει αρκετές από αυτές για λόγους ασφαλείας. Για να μην παρανομήσουμε, θα πρέπει δηλαδή είτε να στοιβαχτούμε δέκα-δέκα σε κάθε αμάξι που θα πάει στο νέο ΓΣΠ, είτε να κάνουμε ποδαρόδρομο. Για μέσα μαζικής μεταφοράς όπως τραμ, μετρό ή έστω λεωφορεία που μπορούν να εξυπηρετήσουν τις χιλιάδες των οπαδών… θα πρέπει να περιμένουμε τον επόμενο αιώνα!

Αν δεν είστε από τους τυχερούς που θα φτάσουν έγκαιρα στο γήπεδο ώστε να απολαύσουν τους… αχανείς χώρους στάθμευσης κι αν ο καιρός δεν σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε τα παρακείμενα χωράφια, αν μη τι άλλο αποφύγετε τα πεζοδρόμια και τους χώρους περιμετρικά των κυκλικών κόμβων. Όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά για να μη σας κοστίσει ο κούκος αηδόνι, για ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ