Μάχη για τον «άσσο»

Ερωτηματικό είναι ο ποδοσφαιριστής που θα επιλεγεί από το Ρόνι Λεύι για να στελεχώσει τη νευραλγική θέση του τερματοφύλακα, στο αυριανό παιχνίδι με την Αλκή.

Ο Μάθιου Βαλβέρδ απουσιάζει από την αγωνιστική δράση από την πρώτη Δεκεμβρίου ενώ επανήλθε στην Κύπρο και τις προπονήσεις ένα μήνα αργότερα. Συμπεριελήφθη ήδη στην αποστολή των τελευταίων παιχνιδιών και δηλώνει πλέον πανέτοιμος εάν κληθεί να υπερασπιστεί την εστία μας, να το κάνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως έκανε και πριν την άτυχη στιγμή του τραυματισμού του.

Από την άλλη πλευρά, ο Χρίστος Μάστρου που κλήθηκε να αντικαταστήσει το βασικό μας πορτιέρο, το έκανε επάξια. Σκόρπισε κάθε ανησυχία με τη μεστή του εμφάνιση στο ντέρμπι του ΓΣΠ με το ΑΠΟΕΛ, ενώ τα αντανακλαστικά του δοκιμάστηκαν με επιτυχία και στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Για τα στατιστικά, ο Βαλβέρδ σε έντεκα και… μισό αγώνες πρωταθλήματος και ένα στο κύπελλο δέχτηκε μόλις έξι γκολ, ενώ ο Μάστρου συνέχισε την εκπληκτική επίδοση του Γάλλου με μόλις τρία γκολ παθητικό σε έξι και μισό αγώνες πρωταθλήματος και ένα παιχνίδι κυπέλλου.

Ο τελικός λόγος στους Αριάν Μπεκιάι και Ρόνι Λεύι…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ