ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ: «Να μην απογοητεύσουμε τους προγόνους μας»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ για τα σημερινά γενέθλια της Ανόρθωσης. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου νιώθει περήφανος που υπηρετεί αυτήν την ΙΔΕΑ που ονομάζεται ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ. Μιαν ΙΔΕΑ που σήμερα 30 του Γενάρη κλείνει 102 χρόνια ζωής και αγώνων που πολλοί θα ζήλευαν. Εμείς πιστοί στρατιώτες της δεν έχουμε τίποτε άλλο να κάνουμε παρά μόνο να την στηρίζουμε επί καθημερινής βάσεως ώστε να την κρατάμε ζωντανή και βιώσιμη. Η φλόγα της επιστροφής δεν θα σβήσει ποτέ μέχρι την άγια εκείνη μέρα που όλοι οι ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ θα επιστρέψουν στα σπίτια τους, θα ξαναδούν την αγαπημένη μας ομάδα να αγωνίζεται στο Γ.Σ.Ε και θα κάνουμε την Αμμόχωστο μας όπως την φανταζόντουσαν οι πρόγονοι μας. Μια Πόλη που εδώ και 39 ολόκληρα χρόνια, μοιάζει με ερείπιο και περιμένει πως και πως να ξαναζωντανέψει από την δική μας παρουσία. Η Ανόρθωση είναι το μοναδικό πράγμα που κατάφερε να μείνει ζωντανό, γιατί κάποιοι νοιάζονται πραγματικά, και να θυμίζει την Αμμόχωστο. Είμαστε η ελπίδα των προγόνων μας και δεν πρέπει να τους απογοητεύσουμε. Θα επιστρέψουμε και τότε θα τρέμει η γη. Μέχρι τότε όμως το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ.

 ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΩ  ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ

Τα συγχαρητήρια στην ομάδα δεν λείπουν και απ΄ αυτήν την ανακοίνωση μας για την μεγαλειώδη και επιβλητική νίκη μέσα στο νέο μας εξοχικό. Είτε εντός αγωνιστικού χώρου είτε στο πέταλο , εδώ και δύο χρόνια δεν έχουμε χάσει καμία μάχη. Πλέον είναι κοινός αποδεχτό ότι στο συγκεκριμένο γήπεδο πάμε , κάνουμε ότι γουστάρουμε και μετά αρχίζουν να δρουν οι παρενέργειες στους άμεσα εμπλεκόμενους.  Είτε αυτοί είναι οι διαιτητές που πλέον δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τις πράξεις τους, είτε είναι η ομοσπονδία που εξαγοράζει την ποινή κεκλεισμένων με ένα ποσό(για γέλια πλέον η κατάσταση), είτε είναι η αστυνομία που σε περιμένει στο γήπεδο με προκλητικό τρόπο για να αντιδράσεις και να κάνει την «δουλεία» της, είτε είναι τα κρατικά κανάλια που κάνουν μοντάζ γιατί δεν άντεξαν την υψηλή ένταση της φωνής μας και είπαν να γελοιοποιηθούν για άλλη μια φορά.

Αυτά όλα ο κόσμος τα βλέπει, τα κρίνει και θα πράξει. Αν νομίζουν πως θα περάσουν απαρατήρητα από τον κόσμο της ομάδας πλανώνται οικτρά. Τον Μάη θα υποκλιθούν όλοι στις ορέξεις μας είτε το θέλουν είτε όχι. Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα που αρχίσαμε εδώ και 19 χρόνια και δεν θα αφήσουμε κανένα να πληγώσει την Ανόρθωση μας. Την Κυριακή τους κάνουμε ακόμα μια επίδειξη δύναμης και πατάμε όσους βρούμε στο διάβα μας. Δεν παν’  να είναι έντεκα δεν παν’ να είναι δεκατέσσερις δεν παν’ να είναι όσοι θέλουν και δεν παν’  να παίζουν γι’ άλλους εμείς θα τους νικήσουμε. Το ΠΑΠ θα είναι γεμάτο και θα αντικαταστήσει επάξια τις όποιες απουσίες θα έχει η ομάδας μας. Στον αγώνα της Κυριακής θα γιορτάσουμε και στο πέταλο τα γενέθλια της ομάδας μας. Να είστε όλοι εκεί για να ευχηθούμε στο Σωματείο μας με τον δικό μας μοναδικό τρόπο.

 Υ.Γ.1 Σήμερα διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του «Αντώνης Παπαδόπουλος» το «FAN DAY» για την συμπλήρωση 102 χρόνων ζωής. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα του Σωματείου. (http://www.anorthosis.com/news/3650)

 ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΡΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ – ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ 30 ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ 1911

 Με εκτίμηση Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ