ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ: «Αρρωστούμε και παρΑΝΟούμε!»

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο ο ΠΑΝΣΥΦΙ Ανόρθωσις Αμμοχώστου, σχετικά με τις επερχόμενες υποχρεώσεις της ομάδας και τις δικές του δραστηριότητες. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου δεν θα σταματήσει να μοιράζει τα συγχαρητήρια του στις ομάδες του Σωματείου μας οι οποίες φέτος κατέχουν την πρωτιά σε όλα τα αθλήματα. Αυτή είναι η ιστορία της Ανόρθωσης για σχεδόν 102 χρόνια και εμείς σαν άγρυπνοι προστάτες της θα κάνουμε το παν για να συνεχίσει να κατατροπώνει κάθε της αντίπαλο. Όταν βλέπεις τους αθλητές σου να παίζουν για το Φοίνικα στο στήθος, όταν αναγνωρίζουν και πονούν το πρόβλημα της κατεχόμενης μας πόλης, όταν βλέπεις ότι στις λύπες σου θα λυπηθούν μαζί σου και στις χαρές να γίνονται ένα με τον κόσμο τότε νιώθεις και συ πιο περήφανος αφού όλοι μαζί κρατάμε τη σημαία μας ψηλά.

Λίγες μέρες πριν την συμπλήρωση 102 χρόνων από την ίδρυση του Σωματείου μας, έχουμε να δώσουμε τρεις σημαντικούς αγώνες. Στο τελευταίο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου θα δώσουμε δύο σημαντικούς αγώνες για τον θεσμό του πρωταθλήματος αλλά και ενδιάμεσα τους τον επαναληπτικό κυπέλλου ο οποίος θα είναι πιο δύσκολος απ’ ότι περιμέναμε λόγω του ατυχέστατου αποτελέσματος του πρώτου αγώνα. Με αρκετή προσοχή και χωρίς εφησυχασμούς θα πρέπει να στηρίξουμε μαζικά την ομάδα για να περάσει αλώβητη από τις υποχρεώσεις της.

Την Κυριακή λοιπόν η ώρα 14:30, η ώρα αυτή πάντα για «λόγους ασφαλείας»(τρομάρα σας), ο Ναός πρέπει να είναι ασφυκτικά γεμάτος. Δεν πρέπει να πέφτει ούτε καρφίτσα στις τρεις μας κερκίδες και με το δικό μας έναυσμα η κόλαση που θα ζήσουν θα πρέπει είναι πρωτοφανές. Αντίπαλοι, διαιτητές, παρατηρητές, δημοσιογράφοι, μπάτσοι και όποιος άλλος δεν είναι μαζί μας θα πρέπει να καταλάβουν πως στο ΠΑΠ κουμάντο κάνουμε εμείς. Ενενήντα και λεπτά στήνουμε το δικό μας πάρτι στην κερκίδα, μη αφήνοντας κανένα να πάρει ανάσα. Αρρωστούμε, παρΑΝΟούμε, τα βλέπουμε όλα ΜΠΛΕ αλλά προ πάντων στα πέταλα τραγουδάμε.

Καλούμε τα μέλη μας αλλά και όποιον άλλο γουστάρει, ενάμιση ώρα πριν τον αγώνα να βρίσκεται στον κεντρικό μας στη Λάρνακα για να μας ακολουθήσει στην αυτοκινητοπομπή η οποία θα έχει αφετηρία το οίκημα μας. Η ώρα 13:30, μια ώρα πριν τον αγώνα θα ξεκινήσει η πορεία μας με τα πόδια από το πολυκατάστημα «Πισσαρίδης». Παρότρυνση μας είναι να ακούτε προσεχτικά τις οδηγίες των οργανωτών, τόσο στην πορεία όσο και στο γήπεδο. Επίσης όσοι δεν θα ακολουθήσουν την πορεία τους καλούμε να εισέλθουν στο γήπεδο τουλάχιστον είκοσι λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα. Ένα άλλο σημαντικό είναι όλοι να πάμε στον αγώνα με το Μπλε μπουφάν αλλά και με το κασκόλ μας. Πολύ σημαντικό για την ομοιομορφία της κερκίδας αλλά και για την καλύτερη οργάνωση. Οπαδός χωρίς κασκόλ, είναι σαν τον στρατιώτη δίχως όπλο. 

Παγκύπρια Πάρτι

Λόγω της προσφυγιάς όπου ο κόσμος της Ανόρθωσης είναι διασπασμένος σε όλη τα μέρη της νήσου αποφασίσαμε όπως κάνουμε κάποια πάρτι για να βρεθούμε όλα τα αδέλφια μαζί πριν από τους δύο επόμενους μας αγώνες. Την Παρασκευή λοιπόν 18 Ιανουαρίου το πρώτο πάρτι θα γίνει στο οίκημα μας στην Λάρνακα μετά από πρωτοβουλία του κλιμακίου «Χριστάκης Φωτίου». Θα πρέπει όλοι να δώσουμε το παρών μας και να στηρίξουμε τον Παν.Συ.Φι τραγουδώντας ταυτόχρονα για τη μεγάλη ιδέα του Φοίνικα. Το πάρτι θα ξεκινήσει στις 20:00 και με €10 το άτομο θα υπάρχει απεριόριστο ποτό. Το ποσό αυτό είναι και μια ένδειξη εκτίμησης για τα μέλη μας τα οποία στηρίζουν επί καθημερινής βάσεως τον Παν.Συ.Φι. Κάτι ανάλογο θα γίνει και την ερχόμενη εβδομάδα μετά από πρωτοβουλία του κλιμακίου “Polemidia Club” στη Λεμεσό.

ΠΑΡΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ – ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ

Υ.Γ.1 Από αύριο θα είναι διαθέσιμη η νέα παραλαβή των φούτερ του Συνδέσμου σε όλα τα κατά τόπους κλιμάκια του.

Υ.Γ.2 Στον αγώνα της Κυριακής θα υπάρχουν σε όλες τις εισόδους του γηπέδου άτομα του Παν.Συ.Φι τα οποία θα πωλούν τα cd «ΜΑΧΗΤΕC ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ» στην τιμή των €3.

Με εκτίμηση Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ