ΠΑΝΣΥΦΙ: «Άλλοι ξεχνούν τα ρολόγια και τις κάρτες κι άλλοι μεγαλώνουν τα γήπεδα»

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου δηλώνει πως δεν θα σταματήσει να γίνεται ο 12ος παίχτης για την ομάδα μας, δεν ξενερώνει με ισοπαλίες σαν την προχθεσινή και ότι θα συνεχίσει να ανεβάζει ρυθμούς ταυτόχρονα με την ομάδα για την επίτευξη των στόχων. Κάποιοι άλλοι πρέπει να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους και τον τρόπο που ενεργούν ενάντια στην ομάδα μας εάν δεν θέλουν να μας βρουν κυριολεκτικά μπροστά τους. Τρεις ισοπαλίες έχουμε μέχρι στιγμής όλες μέσα στο Ναό, όπου σε κανένα απ’ αυτά τα παιχνίδια δεν τελειώσαμε τον αγώνα με έντεκα ποδοσφαιριστές. Αρνητικοί πρωταγωνιστές οι «κύριοι» με τα μαύρα βλέποντας την ίδια ώρα σε αγώνες άλλης ομάδας να γίνονται πράγματα και θαύματα με πάλι τους ίδιους πρωταγωνιστές. Άλλοι να ξεχνούν το ρολόι, άλλοι να μεγαλώνουν τα γήπεδα και όλοι μαζί να ξεχνούν τις κάρτες μαζεύοντας τες για μας.

Όπως και να έχει τους δείξαμε ποιοι είμαστε και θα τους το δείχνουμε κάθε εβδομάδα. Τίποτα δεν μας πτοεί και κανένας δεν θα μας στερήσει αυτό που δικαιούμαστε. Κάνουμε αύριο την αρχή και στηρίζουμε την ομάδα, παρά τις αντιξοότητες της μέρας και της ώρας, για να πάρουμε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του κυπέλλου. Η ώρα 16:00 θα πρέπει να θυμηθούμε τι έγινε στο γ.σ.ζ πριν εφτά νύχτες και να το επαναλάβουμε τόσο εντός αγωνιστικού χώρου όσο και στην εξέδρα. Εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα θα υπάρχουν μόνο στα ταμεία του σταδίου.

Παγκύπριο πάρτι και εκδρομή
Όπως είχαμε προαναφέρει στην προηγούμενη μας ανακοίνωση , η προσφυγιά μας αναγκάζει να είμαστε διασπασμένοι σε όλο το νησί αλλά εμείς θέλοντας να δείξουμε πως λειτουργούμε σαν οικογένεια αποφασίσαμε να διοργανώσουμε κάποια πάρτι. Μετά το πάρτι της περασμένης Παρασκευής στον Κεντρικό από πλευράς του κλιμακίου μας «Χριστάκης Φωτίου» σειρά παίρνει το επόμενο. Αυτήν την Παρασκευή στο «Polemidia Club» μαζευόμαστε και τα πίνουμε ως που αντέχει ο οργανισμός μας. Με μόνο €10 το άτομο θα υπάρχει άφθονο ποτό με τα μαγκάλια να γυρίζουν. Να είστε όλοι εκεί να δείτε πως γιορτάζουν τα αλάνια της προσφυγιάς.

Έχοντας προετοιμαστεί κατάλληλα στο πάρτι, το Σάββατο μεταβαίνουμε για ακόμα μια φορά στο γ.σ.π για να πάρουμε ακόμα μια νίκη. Είμαστε σίγουροι πως τα 3300 που έχουμε στην διάθεση μας θα αποδειχτούν λίγα για τις ανάγκες του κόσμου μας. Θα το βάψουμε και πάλι στα Μπλε και θα το κάνουμε έδρα μας για τρίτη φορά φέτος. Από σήμερα θα αρχίσει η προπώληση για τα εισιτήρια του Παν.Συ.Φι  και θα αφορά μόνο τα μέλη του. Αν υπάρχουν διαθέσιμα μέχρι την Παρασκευή θα μπορούν να τα προμηθευτούν και οι υπόλοιποι. Τονίζουμε ότι με τα εισιτήρια μας θα υπάρχει συνολική εισφορά €5 και θα δίνεται στον καθένα ένα cd με τα συνθήματα μας. Για τις ώρες αναχώρησης και για άλλα σημαντικά θέματα θα ενημερωθείτε προς το τέλος της εβδομάδας είτε μέσω ανακοίνωσης είτε μέσω των κλιμακίων σας.

      
Υ.Γ. Προτρέπουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας στο να είναι προσεκτικοί στο που θα σταθμεύσουν τα αυτοκίνητα τους για το παιχνίδι στη λευκωσία γιατί όπως αποφάσισαν η περίοδος χάριτος τέλειωσε και θα βγαίνουν εξώδικα. Για ακόμα μια φορά περίμεναν τον πρόσφυγα.

Mέρες και ώρες προπώλησης
Τρίτη
Τετάρτη
Πέμπτη
Παρασκευή
Λάρνακα-Κεντρικός
12:00- 22:00
18:00-22:00
12:00-22:00
12:00 – 19:00
Polemidia Club
16:00-20:00
16:00-20:00
16:00 – 22:00

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ