Ο σωστός Ανορθωσιάτης σύμφωνα με την ΚΟΠ

Όπως σας αναφέραμε και απόψε, η φαρσοκωμωδία που παίζεται εναντίον μας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, καθώς τιμωρηθήκαμε για… φτύσιμο στον Μερκή του Απόλλωνα στο μεταξύ μας παιγνίδι στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Τόσο παρατηρητικοί είναι οι… παρατηρητές μας, που δεν τους φεύγει τίποτα πλέον. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του Anorthosis24, η ΚΟΠ ετοιμάζεται να εκδώσει εγκύκλιο για το πώς πρέπει να συμπεριφέρεται ο σωστός Ανορθωσιάτης. Μερικά από τα «χαρακτηριστικά» του νεοΑνορθωσιάτη, όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο και τα οποία καταφέραμε να εξασφαλίσουμε είναι αυτά:

Απαγορεύεται να έχεις στην κατοχή σου ότι παραπέμπει στην Ανόρθωση Αμμοχώστου, όπως φανέλες, κασκόλ κλπ. Σε περίπτωση που παρανομήσεις, η ποινή είναι το χρηματικό πρόστιμο.

– Απαγορεύεται να σηκώνεσαι από την θέση σου εν ώρα παιγνιδιού. Αν θέλεις να πας τουαλέτα ή στην καντίνα, πρέπει να συμπληρώσεις φόρμα από πριν, και οι «τυχεροί» θα ανακοινώνονται ανά δεκάλεπτο από τα μεγάφωνα του σταδίου. Σε περίπτωση που παρανομήσεις, η ποινή είναι το χρηματικό πρόστιμο.

– Απαγορεύεται ρητά να φωνάζεις συνθήματα που να έχουν μέσα τις λέξεις Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ανόρθωση, Αμμόχωστος, Σηκωτός. Σε περίπτωση που παρανομήσεις, η ποινή είναι το χρηματικό πρόστιμο ΚΑΙ το μοντάζ από το ΡΙΚ για να μην ακούγεται το σύνθημα στα ρεπορτάζ του κρατικού καναλιού.

– Απαγορεύεται επίσης να φωνάξεις/πανηγυρίσεις για επίτευξη γκολ σε περίπτωση που η Ανόρθωση πετύχει κάποιο γκολ. Μόνο σε περίπτωση αυτογκόλ από ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης δικαιούσαι να φωνάξεις. Σε περίπτωση κανονικού τέρματος, δικαιούσαι να χειροκροτήσεις αλλά με χρονική διάρκεια μέχρι τα 5 δευτερόλεπτα. Σε περίπτωση που παρανομήσεις, η ποινή είναι το χρηματικό πρόστιμο ενώ ο διαιτητής έχει την ευχέρεια να ακυρώσει το τέρμα.

Αυτά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του σωστού Ανορθωσιάτη που εξασφαλίσαμε αποκλειστικά από την εγκύκλιο της ΚΟΠ.

Αν χρειαστεί θα επανέλθουμε. Μέχρι τότε… προσοχή στο… γήπεδο!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ