Μας τιμωρούν για… φτύσιμο σε Μερκή!

Μπράβο στη παρατηρητικότητα των διαιτητών και των παρατηρητών μας! Εκτός από την αετομάτισσα Αγγέλα, έχουμε και τους αετομάτηδες παρατηρητές που είδαν οπαδούς μας να… φτύνουν τον Μερκή στο παιγνίδι μας με τον Απόλλωνα στο Αντώνης Παπαδόπουλος και μας τιμωρούν με χρηματικό πρόστιμο. Σε άλλα παιγνίδια οι οπαδοί τα κάνουν γης μαδιάμ αλλά οι παρατηρητές έχουν «κλειστά» τα μάτια τους, αλλά στα παιγνίδια της Ανόρθωσης ως και τα φτυσίματα μπορούν να δουν. Κάποιοι επιστρατεύουν ότι έχουν και δεν έχουν για να ανακόψουν την πορεία μας, αλλά να είναι σίγουροι ότι δεν θα τα καταφέρουν. Επίσης, η ομάδα μας τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο για πυροδότηση πυρσών στο ίδιο παιγνίδι. Αναλυτικά οι αποφάσεις της Δικαστικής Επιτροπής:

*Καταγγελία κατά της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ Αμμοχώστου:

(α) για μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων στο γήπεδο κατά παράβαση του άρθρου 10 (2) (δ) και πυροδότηση τους κατά παράβαση του άρθρου 10 (2) (γ) του Κανονισμού της Δικαστικής Επιτροπής.

ΑΠΟΦΑΣΗ: Χρηματικό πρόστιμο

(β) για ρίψη αντικειμένων κατά παράβαση του άρθρου 10 (2) (β) του Κανονισμού της Δικαστικής Επιτροπής.

ΑΠΟΦΑΣΗ: Χρηματικό πρόστιμο

(γ) για είσοδο μη εξουσιοδοτημένων προσώπων στο χώρο των αποδυτηρίων κατά παράβαση του άρθρου 10 (2) (α) του Κανονισμού της Δικαστικής Επιτροπής.

ΑΠΟΦΑΣΗ: Χρηματικό πρόστιμο

(δ) γιατί οπαδοί του σωματείου έφτυναν προς τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΛΛΩΝ Γιώργου Μερκή κατά παράβαση του άρθρου 10 (2) (στ) του Κανονισμού της Δικαστικής Επιτροπής στον αγώνα Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ /20.01.2013.

ΑΠΟΦΑΣΗ: Χρηματικό πρόστιμο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ