Ο Λεόντιος Τράττος κατηγορεί το Anorthosis24!

Αυτή είναι η απάντηση του Συνδέσμου διαιτητών Λεόντιου Τράττου, για το σημερινό δημοσίευμα του Anorthosis24 για το γεύμα μεταξύ του Αντιπροέδρου του ΑΠΟΕΛ Άντη Πολυδώρου με τους διαιτητές Σάββα Ζαφείρη και Χαράλαμπο Σκαπούλλη. «Λυπούμαι γιατί κάποιοι στην Κύπρο βλέπουν φαντάσματα και πρέπει να σταματήσουν», ανέφερε ο κ. Τράττος, ο οποίος έκανε δηλώσεις στο kerkida.net για το σημερινό μας δημοσίευμα. Αναλυτικά τι δήλωσε:

«O σύνδεσμος διαιτητών Κύπρου διαθέτει δικό του οίκημα και κυλικείο, όπου μπορούν να συχνάζουν όποιοι θέλουν, είτε επώνυμοι, είτε ανώνυμοι. Ψες ήμουν παρών στον σύνδεσμο, όπως συνηθίζω καθημερινά. Ο Σάββας Ζαφείρης δεν ήταν καν στον σύνδεσμο χτες, ενώ ο Χαράλαμπος Σκαπούλλης γευμάτισε μαζί με τον πρόεδρο του συνδέσμου διαιτητών και άλλα μέλη του Δ.Σ γιατί είχε προηγηθεί συνεδρία. Ο κύριος Άντης Πολυδώρου ήρθε στον σύνδεσμο και γευμάτισε μαζί με την δική του παρέα. Εμείς αποχωρήσαμε ενώ η παρέα του κ. Πολυδώρου ήταν ακόμα εκεί. Λυπούμαι γιατί κάποιοι στην Κύπρο βλέπουν φαντάσματα και πρέπει να σταματήσουν».

Εμείς θα δώσουμε την δική μας απάντηση στον Τράττο και σε κάποιους άλλους:

1. Όταν ήταν η συνάντηση του ιδίου με τον Σάββα Κάκο στην παρουσία μάλιστα χορηγού του συνδέσμου διαιτητών και άλλων, γιατί κύριε Τράττο δεν βγήκες να πεις και για τους άλλους ότι βλέπουν φαντάσματα;

2. Εκεί στον σύνδεσμο υπάρχουν μάτια και βλέπουν. Φαντάσματα ίσως είναι κάποιοι άλλοι που όπως λες δεν ήταν στον σύνδεσμο, αλλά κάποιοι άλλοι τους βλέπουν εκεί.

3. Ναι κύριε Τράττο, οι ταβέρνες στην Λευκωσία ήταν όλες booked, και έτσι ο Αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ ήρθε να φάει με την «παρέα» του στο σύνδεσμο των διαιτητών. Να κάνουμε και εμείς μία κράτηση, να έρθουμε με τους φίλους μας εκεί στον σύνδεσμο διαιτητών και να μας δώσετε και τις σφυρίχτρες  σας μιας και είμαστε εκεί να κάνουμε σαματά για τα 102 χρόνια ζωής της Ανόρθωσης.

4. Όσο αφορά το συγκεκριμένο site, ξέρουμε πολύ καλά τις σχέσεις του με κάποιους κυρίους όπως τον κύριο Πανίκο Χατζηλιασή για παράδειγμα, και για αυτό τον λόγο «έτρεξαν» να διαψεύσουν ένα απλό δημοσίευμα από ένα οπαδικό site που βλέπει… φαντάσματα…

Τα υπόλοιπα είναι στην κρίση σας, αν χρειαστεί θα επανέλθουμε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ