Με σοβαρότητα και προσοχή

Την περασμένη αγωνιστική, με την ισοπαλία του ΑΠΟΕΛ και τη νίκη της ομάδας μας επί της Δόξας, μεγαλώσαμε τη διαφορά που μας χωρίζει από την ομάδα της Λευκωσίας στους έξι βαθμούς, που όπως είπαμε αρκετές φορές, μπορεί να είναι σημαντική αλλά τίποτα μα τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Για να φέρουμε το τρόπαιο τον Μάη στο Αντώνης Παπαδόπουλος, πρέπει να παρουσιαστούμε με την ίδια σοβαρότητα και στο υπόλοιπο μισό του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από το παιγνίδι της Δευτέρας με την Αλκή. Όπως είδαμε και την Τετάρτη στο Αντώνης Παπαδόπουλος, το έργο της ομάδας δεν θα είναι καθόλου εύκολο, και θα πρέπει να παλέψουμε για τη νίκη όπως παλεύουμε σε όλα τα παιγνίδια.

Μετά την Αλκή, ακολουθεί η σειρά των ντέρμπι με Απόλλωνα στο Αντώνης Παπαδόπουλος και Ομόνοια στο ΓΣΠ. Ο Ιανουάριος θα κρίνει αρκετά για την συνέχεια του πρωταθλήματος, καθώς το ΑΠΟΕΛ θα δίνει τα ίδια παιγνίδια με εμάς μία αγωνιστική νωρίτερα, και αν ο Λέβι βάλει την στολή Ρόνι Ντέρμπι, τότε το τέλος του μήνα ίσως βρει την ομάδα μας ακόμη πιο μπροστά από τους υπόλοιπους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ