Λέβι: «Σημαντικό είναι να παίρνεις την πρόκριση»

Στις δηλώσεις που έκανε μετά το ματς ο Ρόνυ Λέβι δήλωσε ικανοποιημένος καθώς επιτεύχθηκε ο στόχος που δεν ήταν άλλως από την πρόκριση. Αναλυτικά οι δηλώσεις του κύριου Λέβι:

«Το πιο σημαντικό πράγμα στο θεσμό του κυπέλλου είναι να παίρνεις την πρόκριση και να προχωράς στον επόμενο γύρο. Τα καταφέραμε κι αυτό με ικανοποιεί. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο. Είχαμε την ουσία και πλέον βλέπουμε τη συνέχεια.Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο, ένα ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια για το πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Παίξαμε την Κυριακή για το πρωτάθλημα, σήμερα αγωνιστήκαμε για 120 λεπτά και το Σάββατο έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι. Δεν είναι και το πιο εύκολο να μπορείς να ανταποκρίνεσαι σε τόσα πολλά παιχνίδια σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα»

Σε ερώτηση που δέχθηκε για την απόδοση της ομάδας του, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο στο οποίο δεν ήταν καθόλου καλή, απάντησε:

«Είναι γεγονός ότι δεν ξεκινήσαμε καλά, όμως στη διάρκεια του αγώνα καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας. Επαναλαμβάνω ότι στο κύπελλο το πιο σημαντικό είναι να πετύχεις το στόχο σου. Με βάση την εικόνα των δύο αγώνων η Ανόρθωση έφτιαξε τις πιο πολλές ευκαιρίες και δίκαια προκρίθηκε».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ