Καθοριστικό τετραήμερο

Τέσσερις μέρες, τέσσερα ντέρμπι! Όλα για τη Μεγάλη Κυρία, που σε όλα τα αθλήματα που πρωταγωνιστεί δοκιμάζεται αυτή τη βδομάδα και συγκεκριμένα το τετραήμερο Πέμπτης-Κυριακής.

Η αρχή γίνεται στις 17 του μήνα, όταν η ομάδα φούτσαλ ταξιδεύει στα Λατσιά, αντιμετωπίζοντας το δεύτερο στη βαθμολογία τοπικό Εθνικό. Αν και θεωρητικά είμαστε ήσυχοι από την τέταρτη ΑΠΕΑ Αρακαπά που βρίσκεται 10 ολόκληρους βαθμούς πίσω, υπάρχει ακόμα πάρα πολύς δρόμος μέχρι την ολοκλήρωση της περιόδου και το μαθηματικό ξεκαθάρισμα της ανόδου. Ταυτόχρονα, η δεύτερη θέση την οποία κατέχει ο Εθνικός απέχει ένα μόλις βαθμό και δίνει στο ματς χαρακτήρα μεγάλου ντέρμπι, με την ομάδα μας να γλυκοκοιτάζει όλο και ψηλότερα…

Με το βαρωσιώτικο ντέρμπι στο βόλεϋ ανδρών δίνεται η συνέχεια την Παρασκευή. Η Νέα Σαλαμίνα που έχει ανέβει στη δεύτερη θέση ένα βαθμό πίσω μας – αφότου γκρεμίσαμε την Αναγέννηση Δερύνειας την Παρασκευή που μας πέρασε – μας φιλοξενεί στο Σπύρος Κυπριανού. Με νίκη, η ομάδα μας αποκτά σαφές προβάδισμα έναντι των συμπολιτών, ενώ θα μπορεί να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα της τετράδας, ανάμεσα στους Δερυνειώτες και την ΑΕΚ Καραβά.

Ο εξ αναβολής αγώνας του βόλεϋ γυναικών, ανάμεσα στην ΑΕΛ και την Ανόρθωση, διεξάγεται νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου (5:00μ.μ.). Η ομάδα μας, αήττητη και πρωτοπόρος στη βαθμολογία, υποδέχεται στο ΑΤΙ τις Λεμεσιανές με σκοπό να διευρύνει τη διαφορά των δύο βαθμών που μας χωρίζουν από την αντίπαλο που βρίσκεται στη δεύτερη θέση.

Τέλος, την Κυριακή, η ομάδα ποδοσφαίρου υποδέχεται τον Απόλλωνα στο Αντώνης Παπαδόπουλος, σε ένα παιχνίδι που μπορεί να μην είναι ντέρμπι με την στενή έννοια, πλην όμως κρύβει αρκετές παγίδες και δυσκολίες. Η διαφορά των έξι βαθμών από το δεύτερο ΑΠΟΕΛ δεν επιτρέπει εφησυχασμούς. Το αντίθετο, με τη δύσκολη συνέχεια που πλησιάζει, χρειάζεται ακόμα περισσότερη σοβαρότητα και προσοχή, ώστε όχι μόνο να διατηρηθεί αλλά και να αυξηθεί η διαφορά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ