Θρίλερ η βαθμολογία στην πετόσφαιρα ανδρών

Φωτιά έβαλαν τα χθεσινοβραδινά αποτελέσματα στο παγκύπριο πρωτάθλημα πετόσφαιρας. Στο σημαντικότερο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής, η ομάδα μας κατέβαλε την Αναγέννηση μέσα στο Θεμιστόκλειο με 3-0. Καταφανώς ανώτερη η Μεγάλη Κυρία, απέδωσε ωραίο βόλεϋ προς τέρψιν όσων αψήφισαν την παγωνιά και βρέθηκαν στο κλειστό της Λεμεσού, αλλά και όσων επέλεξαν να παρακολουθήσουν ζωντανά την αναμέτρηση από το Anorthosis24. Το αποτέλεσμα, άνοιξε τη ψαλίδα της διαφοράς μεταξύ των δυο ομάδων στους δύο βαθμούς και γκρέμισε τους Δερυνειώτες από τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία.

Πλησιέστερος διώκτης πλέον της ομάδας μας, η συμπολίτιδα Νέα Σαλαμίνα. Τους ερυθρόλευκους κερδίσαμε ήδη μια φορά φέτος με 3-0 σετ, στο εντός έδρας παιχνίδι του πρώτου γύρου, ενώ καλούμαστε να επαναλάβουμε εαυτούς στο Σπύρος Κυπριανού την ερχόμενη Παρασκευή.

Εν τω μεταξύ, Σαλαμίνα και Ομόνοια δεν δυσκολεύτηκαν μακρυά από τις έδρες τους να κάμψουν την αντίσταση Ολυμπιάδας Νεαπόλεως και Ολυμιάς Φρενάρους αντίστοιχα, με 0-3. Σημαντική νίκη πέτυχε και η ΑΕΚ, που κατέβαλε στη Λεμεσό τον Παφιακό επίσης με 3-0 σετ. Πλέον, την Ανόρθωση που έχει 19 βαθμούς, ακολουθούν η Σαλαμίνα με 18 και Αναγέννηση και ΑΕΚ με 17. Ομόνοια και Παφιακός βρίσκονται ήδη αρκετά μακρυά από την τετράδα, έχοντας 14 βαθμούς αμφότεροι. Αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς, πόσο καυτή είναι η επόμενη αγωνιστική, όταν περιλαμβάνει τα παιχνίδια Σαλαμίνα-Ανόρθωσις και Αναγέννηση-ΑΕΚ!

Αναλυτικά η βαθμολογία εδώ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ